Štyri tipy, ktoré vám zaručia orgazmus

Jedna z najfrekventovanejších otázok žien po celom svete znie: "Ako mať so svojim partnerom orgazmus?"

30.06.2014 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Partnera môžete požiadať priamo.
debata (2)

Ide o najkrajší pocit, ktorý prekoná v posteli akokoľvek pekný sen. Pritom o orgazme naozaj nemusíme iba snívať, ale spraviť pár krokov, aby sme ho mohli privítať. Po začlenení našich rád do praxe ste na najlepšej ceste dosiahnuť krásne vyvrcholenie už pri ďalšom milovaní. Čo tak už dnes večer?

Nevnímajte sex príliš úzkostlivo

Za sex považuje obvykle iba preniknutie penisu do vagíny. Rozšírte však chápanie milovania. Nejde len o frikčné pohyby. Pri nich skutočne málo žien dokáže dosiahnuť rýchly a intenzívny orgazmus. Vyžiadajte si dotyky na intímnych miestach. V rámci predohry alebo po akte koitu. Priveďte si do lona partnerov jazyk, využite erotické hračky. S menším obohatením bežného styku dosiahne radosť z orgazmu každá žena. Stačí máličko viac chcieť, ako dať iba nohy od seba a čakať.

Zabudnite na orgazmus

Možno to poznáte aj z iných životných kapitol, ako dokonale v živote fungujú paradoxy. Len čo zabudnete na snahu dosiahnuť orgazmus, vo vašom tele akoby sa niečo zlomilo a tie pocity rozkoše sa začnú zintenzívňovať samé. Svoju myseľ naopak nalaďte na to, ako nesmierne partnera milujete. Ako s vami vibruje každý dotyky, ako sa s ním rada maznáte, ako ste šťastná v jeho náručí. Myslite na to krásne odovzdanie, pocit nehy, lásky a užívajte si ho naplno. Zábranou orgazmu pri ženách je totiž v najväčšom prípade strata záujmu a úpadok atraktivity ich vlastného partnera. Stačí zmeniť optiku na milenca a začnú sa divy.

Vypýtajte si orgazmus

Prečo by ste partnera nemohli priamo požiadať? Ženy pri sebauspokojovaní dosahujú vyvrcholenie v priemere do niekoľkých minút. Veľmi v tom nezaostávajú za mužmi. Prečo partnerovi neodhaliť vlastné triky, čo vám robí tak nesmierne dobre? Zaučte ho do tajov vášho tela a ukážte mu, ako to máte rada. Určite sa rád priučí a zapojí do vášho uspokojenia celé telo. Stačí iba povedať a nemlčať.

Nájdite si správnu polohu

Zabudnite na predpísané polohy a vyskladajte si tú vašu. Začnite s partnerom pomaly experimentovať. Je jedno akú východiskovú pozíciu zvolíte, snažte sa v nej partnera doviesť do bodu, kedy vám milovanie robí najlepšie. Vyžaduje to trochu sústredenia a fyzickej zdatnosti. Kvôli cieľu sa to určite vyplatí skúsiť.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne polohy #orgazmus

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...