Máte pána dokonalého? Nedovoľte mu odísť!

Ak ste našli svoje šťastie po boku skvelého chlapa, urobte všetko preto, aby s vami zostal... Navždy.

30.06.2014 12:00
láska, vzťah Foto:
Vašu lásku si strážte.
debata

Ak máte to šťastie a po vašom boku je muž snov, nezahrávajte sa s osudom a udržte si ho pri sebe. A to aj potom, čo šialená zamilovanosť zo začiatku vzťahu opadne a vy sa ocitnete v „reálnom“ živote. Ako si ho pripútať?

Buďte pokojná, odpustite si výbuchy hnevu či hysterické výstupy. Staňte sa jeho „parťáčkou“, kamarátkou, s ktorou nebude mať zábrany hovoriť o čomkoľvek. Zabavte sa spolu, ukážte mu, aká skvelá ste partnerka.

Zostaňte preňho ženskou a jemnou. Starajte sa o svoju krásu, aby sa na vás vždy rád pozeral a bol na vás pyšný. Ste jeho a on je váš – nech to srší do okolia. Skúste ho očariť aspoň občas, nechajte si na sebe záležať a vyrazte niekam do spoločnosti.

Nežiarlite a nepátrajte po ňom ako stopovací pes. Nechajte mu priestor a on sa bude rád vracať domov. Privítajte ho s úsmevom, ak je to len trocha možné a nesnažte sa ho usmerňovať ako malé dieťa.

Urobte mu príjemný domov, kam sa bude vždy rád vracať. Miesto, ktoré patrí iba vám, máte ho obaja radi a tešíte sa, že ho spoločne zdieľate. Uvarte mu dobré jedlo, z času-na čas ho rozmaznávajte a nechajte ho, aby on rozmaznával vás. Doma by mal panovať kľud a pokoj, mal by tam vždy nájsť svoje útočisko, nie ufrflanú a večne nespokojnú ženu.

Vždy ho vypočujte a jeho radosti či starosti nezľahčujte. Tešte sa s ním, ak je z čoho a takisto ho poľutujte, keď sa cíti pod psa. Kde inde než u vás by mal nájsť podporu či ľútosť, ak si to situácia žiada?

Nikdy nezabíjajte vášeň. Skvelý sexuálny život dokáže váš vzťah nabudiť na poriadne dlho. Ostaňte vášnivou milenkou, dráždite ho, provokujte, odpovedajte na jeho výzvy. Sex je vo vzťahu naozaj silným stimulom, nezabúdajte na to.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #domov #šťastie #pán dokonalý

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....