Máte chuť na sex? Na vášho ex v tejto situácii radšej zabudnite

Prečo je dobré nepodľahnúť pokušeniu?

24.06.2014 13:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Na vášho bývalého zabudnite, jedna noc by všetko pokazila.
debata

Je jedno, koľko času od vášho rozchodu prešlo. Niekedy sa aj po rozchode váš „bývalý“ motá okolo vás. A hoci nastanú situácie, kedy by ste sa mu najradšej vrhli do náručia a skončili s ním v spálni, sú isté varovné znamenia, prečo by ste to nemali robiť. Jeden unáhlený krok v mene túžby a skvelého sexu totiž môže od základu zmeniť váš celkom pokojný život. A do kolotoča, z ktorého ste sa tak ťažko dostávali, by ste nastúpili opäť. Kedy by ste na sex s ex rozhodne myslieť nemali?

V týchto prípadoch:

„Všetko mohlo byť inak“ – ak stále rozmýšľate nad tým, čo ste mohli urobiť inak, aby ste sa nerozišli, sex s bývalým nie je dobrý nápad. Záleží vám na ňom viac, než by malo. Po jednej noci by ste sa do bludného kruhu dostali opäť.

Ak ste na rande s novým mužom a vy ho podvedome stále porovnávate s bývalým partnerom. A po rande doma opäť spomínate, aké boli vaše stretnutia na začiatku vzťahu s vaším ex.

Stretli ste sa náhodne v meste a zašli na kávu. A on vám so psími očami hovorí, že vás bude mať stále rád. Alebo sa posťažuje na svoj aktuálny vzťah. Alebo čokoľvek srdcervúce, čo vás rozľútostí. A to je potom krok smerom k sexu veľmi rýchly. Ale pozor, určite neznamená obnovenie vzťahu.

Posťažuje sa vám na jeho aktuálnu priateľku. Nezdá sa mu, že je stále „bizi“ a má podozrenie, že ho podvádza. A zrazu sedíte oproti nemu vy a necháte sa hladkať po ruke. Nie je to od neho fér, pretože vás chce iba využiť, aby vyrovnal ich „skóre“ v podvádzaní.

Ešte stále sa prichytíte pri tom, ako ho vidíte vo svojej budúcnosti. Pri dôležitých udalostiach vášho života si po svojom boku predstavujete práve jeho. Nikoho iného tam vidieť nechcete.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #budúcnosť #návrat #ex

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...