Takto si muži vyberajú ženu! Máte šancu na lásku?

Skôr či neskôr má každá žena šancu zakotviť v rodinnom prístave. Lenže vybrať si vysnívaného muža, alebo sa uspokojiť s prebranými zvyškami je sakramentský rozdiel.

23.06.2014 07:00
žena, sebavedomie, kariéra Foto:
Muži milujú sebavedomé ženy.
debata

Muži majú na výber žien svoje kritériá a nakoniec z nich orezávajú, až skončia pri pragmatickej teplej večeri. No a tá má s pravou láskou a očarením len málo spoločného.

Sebavedomie

Milujú ho. Tvária sa síce ako lovci, ale zbožňujú, keď im uštedríte lekciu. Možno to poznáte. Čím viac chlapa odmietate, o to viac sa bude krútiť okolo vašej sukne. Hlavne si verte, poznajte svoju cenu, buďte milou, ale nie takou, čo sa hádže po každom, kto o ňu prejaví záujem. V tom prípade sa muž u vás rád uspokojí a ide loviť ďalej svoju nedobytnú dračicu.

Vášeň

Základný predpoklad vzťahu. Vôbec sa nečudujte, ak partner okamžite pri zoznamovaní sonduje, aký je váš vzťah k posteli, keď v nej práve nespíte. Vášnivých žien je dostatok. Potom sú tu tie, čo sa vedia rozvášniť so správnym chlapom a tie, čo im sex nič moc nehovorí. Tie ostávajú ako sa vraví na ocot, alebo spomínané teplé večere.

Vie ich obdarovať

Hmotné dary? Rozhodne nie. Skúste to inak. Čoho mu viete dať viac ako iné? Jasné, úsmev je vstupná brána. Jemný dotyk, porozumenie. Na to sú muži nesmierne citliví. Dajte mu spätnú väzbu, že mu rozumiete, vážite si ho a milujete jeho hobby aj prácu. To úplne stačí, viac nepotrebuje, aby po vás doslova šalel. Ak mu toto viete dať aj vo vzťahu a ráno mu erekciu podporiť prechádzkou po byte bez podprsenky, tak si je istý, že s vami spravil už definitívne životné rozhodnutie.

Vôňa

Nezanedbateľným faktom pri výbere partnerky je vôňa. Prirodzená. Ako sa muži chcú dostať pod vaše nohavičky, tak vás chcú vyzliecť aj z parfumu a zistiť, ako voniate naozaj. Preto vedú v obľúbenosti ženy, ktoré používajú jemné vône imitujúce závan čerstvo osprchovanej pokožky. Baby ako reklama na parfumériu nie sú v kurze. Ak už potrebujte vôňu, mužov najviac upúta kvetinovo – citrusová so závanom afrodiziakálneho mošusu.

Hlas

Možno s ním príliš veľa nenarobíte. Dostali ste ho od prírody, ale hlasová gymnastika, chvíľa tréningu a zmena intonácie vedia spraviť s hlasom zázraky. Mužom naskočia doslova zimomriavky, ak počujú ženu rozprávať nízkym, hlbokým, či plechovým hlasom. Mierny afekt nevadí, práve naopak. No do hlasu určite potrebujete dostať predovšetkým sladkosť. Tenký hlások vedie. Započúvajte sa do hlasov žien, čo sú obletovaný ako kvietky a tých, čo pečú kysnuté buchty. Určite viete, ako to u nich bolo s výberom partnera…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partnerstvo #príťažlivosť

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...