Nesnívajte, konajte! V mene splnených túžob

Opäť sa vznášate v oblakoch? Čo takto konečne skúsiť niečo v reálnom živote?

20.06.2014 14:00
zamilovaná žena, láska, vzťah Foto:
Opäť sa vznášate v oblakoch?
debata

Opäť ste zamilovaná… Váš objekt túžby sa pohybuje vo vašej blízkosti, ale zrejme ani len netuší, že o ňom snívate. Ale vy ste už zvyknutá! Pár týždňov či možno mesiacov márnych povzdychov a zamilovaných pohľadov. A potom sa všetko rozplynie, ako už veľakrát predtým. Čo keby to tento raz dopadlo inak?

Sny sú krásne. Ale celý život nemôžete prežiť len omamným snívaním. Realita je oveľa vzrušujúcejšia. Stačí si dodať odvahy a malých neúspechov sa nezľaknúť. Nemusí ísť hneď všetko ako po masle, ale po malých krôčikoch by teda mohlo.

Váš princ je niekde na blízku? To je skvelé! Tak mu dajte o sebe vedieť. Pár viet pri výťahu ešte nikoho „nezabilo“. Čo takto pochváliť obed vo firemnej jedálni či sa zmieniť o skvelej cukrárni neďaleko kancelárie. A možno sa „chytí“.

Ak s vami nezačne konverzovať okamžite, nevešajte hlavu. Aj druhý či tretí pokus sa počíta. Môžete sa mu prihovoriť, keď budete s kamarátkou. Možno vám jej prítomnosť dodá odvahu. Konečne „zabral“? Skvelé! Teraz to už stačí len šikovne ťahať dopredu. Skúste sa s ním nejako skamarátiť. Spoločný známy vo firme by mohol byť prvým spoločným krokom vpred. Káva počas obedňajšej prestávky či dokonca večerný drink vo väčšej spoločnosti môžu priniesť želané ovocie.

Iste, nemôžete nikoho prinútiť, aby zdieľal vaše odvážne sny o láske. Ale môžete sa pokúsiť aspoň o pár prvých krokov, ktoré vás môžu posunúť od snívania konečne k realite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sen #odvaha #túžba #realita

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...