A zasa to bol omyl! Vzťah je v nedohľadne

Vaše randenie vyzeralo naozaj sľubne. Vzťah sa rozbiehal a vy ste mali pocit, že je to konečne ono.

17.06.2014 14:00
žena, smútok, samota Foto:
A zasa som sama!
debata

Ale nebolo! Po pár týždňoch ste opäť single a od šťastia máte ďaleko. Naozaj ste si nič nevšimli? Aké varovné signály vám môžu napovedať, že on vaše pocity nezdieľa?

Vidíte sa sporadicky

On vás síce ubezpečuje, že keby to bolo len trocha možné, trávi s vami oveľa viac času, ale… Večne je niekde inde, stále má program a plný diár. Nech by robil čokoľvek, jedno si zapamätajte: Ak by mu na vás naozaj záležalo, čas by si našiel. Každý deň!

Vy ste iniciátorkou stretnutí

Ďalší jasný dôkaz toho, kto vo vašom čerstvom vzťahu ťahá za kratší koniec. Vy ste prvá, kto počas dňa napíše správu či mejl, vy sa dožadujete stretnutia, vy navrhujete miesto, čas a vôbec všetko okolo rande.

Nerozprávate sa o hlbších témach

Film, výstava či prechádzka a večera. Nech ste kdekoľvek, väčšinou sa rozprávate o maximálne neutrálnych témach. Vy sa aj pokúšate zistiť niečo o jeho rodine, minulosti či prítomnosti, no jeho odpovede sú viac ako stručné a do svojho života vás nechce vpustiť. A nepýta sa ani on. Úplne mu stačí informácia, čo robíte a kde bývate.

Často vám nedvíha telefón

A na sms-ky odpovie s niekoľkohodinovým odstupom. Nepotrebuje vám zavolať a vysvetliť, prečo vám nemohol zodvihnúť mobil. Nie je „celý šťastný“, keď mu zavoláte, skôr máte pocit, že ho „otravujete“. Baví sa s vami síce slušne a priateľsky, ale nejako chladne. Hoci to cítite, je vám hlúpe opýtať sa ho, prečo.

Väčšinou sa stretnete u vás

V jeho byte ste ešte neboli. Hoci viete, kde býva, nepozýva vás k sebe. A pritom vy ste to už urobili niekoľkokrát, dokonca u vás už aj prespal. Trápi vás to a keď sa dožadujete návštevy, vždy vás nejako slušne „odbije“. A vy sa na niekoľko dní ukľudníte, no po čase sa váš nepokoj ozve znova.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #omyl #rande

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...