Pri ktorých polohách muž zaručene nemyslí na inú?

Jasné, že mu chcete spraviť radosť, vyhovieť a spôsobiť nevýslovnú rozkoš.

10.06.2014 09:00
sexuálne polohy, ktoré za to stoja Foto:
Neskutočná rozkoš a pritom tak málo stačí.
debata

Klasická poloha misionára je určite základom, z ktorej vychádza sexuálne spolunažívanie každej dvojice. Sú tu však aj polohy, pri ktorých partnerova fantázia od vás neuhne ani na milimeter. Myslieť na inú je priam nemožné.

Misionár je skutočne mocný

Osvedčená klasika, ktorú keď mužovi predostriete, nikdy nepovie nie. Pri tejto polohe má skutočne intenzívny kontakt s telom ženy, čo je pre neho náramne vzrušujúce. Zároveň je pánom situácie. Preto vás môže ťahať za vlasy, pozerať sa vám do tváre, bozkávať alebo šepkať príjemné slová. Je to skvelá poloha, vôbec nie je otrepanou záležitosťou. Nuda pri nej nehrozí, ani mu nezblúdia myšlienky. Za predpokladu, že aj vy sa budete vedieť hýbať. Vtedy si na inú ani nespomenie, pretože zamestnávate jeho telo aj fantáziu. Netváriť sa iba ako vrece zemiakov, ale ako aktívna polovička. Tak to má každý chlap rád a nie každá žena to zvláda.

Zaprite sa do hrude

Potešte partnera stonmi rozkoše a tým, že viete, kam dať správne nohy. Oprite sa mu nimi do hrude. Priam predurčená poloha na sex v podväzkoch. Vniká do vás pod novým uhlom a vy sama cítite, že vchádza hlbšie. To nie je všetko. Žiadny muž pri tejto polohe nezavrie očí. Žiadny muž pri nej nedokáže myslieť na inú ženu. Dávate mu nielen svoje lono, ale aj unikátny pohľad na vaše prsia, telo, potešenie, ktoré jednoducho z vás sála, keď do vás vchádza. Pritom poloha nie je ani pre jedného krkolomná a oplatí sa ju zaradiť do každého milovania.

Sex na stole

Aktivita neumožní zavrieť oči a zasnívať sa. Ide o jednoduché prevedenie vhodné na rýchlovku aj osvieženie sexuálneho stereotypu. Sadnite si na stôl, oprite sa rukami, mierne nadvihnite. Muž vám chytí nohy, oprie si ich o ramená a môže sa začať spoločná cesta za slasťou. V tejto polohe sa nedá bozkávať, no zároveň sa prepaľujete žiadostivým pohľadom. Nemožnosť dotknúť sa pier stimuluje partnerove nadšenie z vlastnej partnerky. Vagína je pritom dostatočne zúžená a užijete si obaja.

Intímny súzvuk

Sadnite si na stoličku, gauč, alebo posteľ. Roztiahnite stehná a zatiaľ, čo partner kľačí pred vami, je v akurátnej výške, aby sa dokázal s vami bozkávať, túliť a milovať. Je vhodné dať mu pod kolená vankúšik alebo mäkkú podložku, aby za rozkoš nezaplatil zodratými kolenami. Je to poloha vysoko intímna, muž je pri nej v pozícii submisívneho. Preto sa ani neodváži zatúlať myšlienkami preč od svojej nežnej „dominy“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #nevera #polohy #INA #myslieť na

+ Nezabúdajte na oddych, momentálne je vo vašom živote kľúčový.
Odloženie úveru by ste mali poriadne zvážiť aj v...

+ Spoločné stolovanie s blízkymi vytvára nezabudnuteľné chvíle.
Ak vám dnes niečo nejde, nevadí, oddýchnite si,...