Ušiel vám vlak? Príde ďalší

Máte dávno po tridsiatke a presvedčená ako nikdy predtým, že vo vzťahu, ktorý práve prežívate, už nechcete byť.

13.06.2014 14:00
vlak, čakať na vlak Foto:
Vlaky máte len v svojej hlave.
debata

Viete to. No uvažujete: Ja už vo svojom veku nemám príliš na výber. A potom sa možno začnete ľutovať. A napokon presviedčať samu seba, že toto je vaša posledná šanca, iná už nepríde, rokov máte už dosť. A takto kotvíte v zlom vzťahu roky… Ak ste sa v týchto riadkoch spoznali, čítajte ďalej.

Jedného pekného rána sa preberte a povedzte si najväčšiu frázu, ktorá má nesmiernu silu: A dosť! Šťastie predsa existuje a na to vo vzťahu máte právo aj vy. Prebehnite si zoznam všetkých vašich známych, ktoré jednoducho šťastie vo vzťahu našli. Pripomeňte si príbehy o tom, ako vám rozprávali, že vedeli o tom, že stretli toho pravého. Nemôže to predsa dopadnúť tak, že sa už nikto nevyskytne.

Zabudnite na svoj vek a vrhnite sa do práce a sebazdokonaľovania viac ako kedykoľvek predtým. Zžite sa s myšlienkou, že všetko robíte len pre seba. Občas treba obetovať čosi, aby prišlo niečo iné, oveľa lepšie. Presviedčajte sa o tom, že to robíte, veď nie ste ďaleko od pravdy. Keď tento postup dodržíte, pripomínajte si tak často, ako je to len možné, že všetko, čo má byť, predsa bude. A dokonca aj keby vám bol váš momentálne nudný princ osudný, osud vám ho znova priveje do cesty…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odchod vlaku #nová šanca

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...