Osvojte si manuál dokonalého sexuálneho zážitku

Nič viac ako postupovať podľa plánu rozkoší vám netreba. Vďaka našim radám môžete prežiť krásne milovanie.

03.06.2014 09:00
debata

Bez ohľadu na to, či idete experimentovať sexuálnym životom, alebo chcete zamávať rutine, ktorá hniezdi v mnohých spálňach. K posteli ste možno dostali návod ako ju zložiť, no omnoho dôležitejšie je vedieť, ako ju využiť inak ako na snívanie. K tomu nikto nedal návod…, až dodnes!

Erotogénne zóny

Využiť erotogénne zóny znamená aplikovať sexuálnu akupunktúru. Sú to body na tele muža aj ženy, ktoré vypnú stres, napätie a začnú do tela pumpovať teplo nežnej erotiky. Existujú všeobecné miesta potešenia ako bradavky, ušný lalôčik, krk. Lenže každý sme jedinečný. Skúmajte svoje telá spoločne. Upozornite sa navzájom na miesta, ktoré vám začínajú dvíhať pulz srdca. Ak sa na ne sústredíte, nikdy to nebude nudné, rovnaké, alebo automatické. Zamerať sa na erotogénne zóny znamená stlačiť zázračný gombík potešenia. Nezabudnite ho aktivovať už počas predohry.

Klasika, experiment, klasika

Zlaté pravidlo, na ktoré pri milovaní pamätať od začiatku. Začnite klasikou, pekne rozpáľte svoje telá aj mysle. Použite osvedčené spôsoby a potom šup do experimentov. Málokedy sa vydaria na prvý raz, no keď je vaše telo rozmaznané príjemnými pocitmi z úvodu, každý experiment je ako nová skúsenosť a vaše telá sú pripravené pokračovať aj v novom skúmaní. Netreba sa však za každú cenu dostať k vyvrcholeniu práve v novej polohe, či experimente. Pokojne sa s ním oboznámte a potom sa pomilujte, ako to máte radi. Nakoniec sa aj experiment stane klasikou bez zbytočného tlačenia na pílu, ale so skvelým zážitkom.

Hovorte o milovaní

Pokojne aj počas milovania. Pozor, aby vám z tváre nikdy nezmizol úsmev, alebo výraz rozkoše. To je nesmierne silná ingrediencia. Stratiť blažený výraz znamená veľký problém. Vyvolá v partnerovi pocit, že vám nestačí, že sa vám to nepáči, alebo ste jednoducho duchom neprítomná. V manuáli dobrého sexu sa hovorí, že treba hovoriť o milovaní. Pýtať sa partnera, čo sa mu páči, počkajte kým sa vás sám spýta, čo by mal vylepšiť. S úsmevom, nehou a poláskaním. Tak je to jednoducho dobré a milovanie je uspokojivé. Pár slov vie spasiť aj nudu v posteli. Netreba ani erotické hračky.

Vychutnávajte si telá

Je to neskutočný pôžitok, radosť a rozkoš byť s milovanou osobou nahý. Tešte sa z tohto a všetko ostatné príde samo. Nikdy neberte ako samozrejmosť, že ste spolu, že zdieľate jeden druhého a nahotu. Radujete sa z pocitu, že ste spolu vyzlečení a tento pocit radosti bude z vás priam sálať a tvoriť milovanie neskutočne krásnym.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #orgazmus #rozkoš #sexuálny zážitok

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...