Sex podľa veku je najhorúcejším trendom

Mladší, alebo starší? Koho si vybrať z plejády nápadníkov.

26.05.2014 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Od tridsiatky máte pred sebou obdobie najlepšieho sexu.
debata

Ak ste na vážkach a hodnotíte konto, biceps, aj miery v nohaviciach a stále je tu nerozhodnosť, možno bude vek tým, čo nakoniec rozhodne. Najnovším trendom je vyberať si mužov ako víno. Podľa ročníka.

Muži nie sú ako ženy

Porozumenie medzi mužom a ženou zdá sa bude naveky len želaním. Od rozdielnych snov, cez vizáž až po predstavy o partnerstve sú muži a ženy iní. Možno preto tvoria dokonalú kombináciu. V sexe to nie je inak. Nielen čo sa predstáv týka, ale aj výkonnosti. U mužov je sexuálna aktivita na vrchole od takých pätnástich, kedy im na erekciu stačí aj krátka sukňa zavesená v dievčenskej šatni, až po takú tridsiatku, dokedy skúšajú, čo ich prirodzenie dokáže a hlavne, koľko toho dokáže. Muži po tridsiatke začínajú veľmi mierne so svojou túžbou aj výkonom klesať až do päťdesiatky. Po nej je to potom už úplne o niečom inom.

Nájdite si disproporciu

Pre mladé je lepšie vyskúšať staršieho milenca. Ideálna kombinácia žiačka a pán učiteľ funguje spoľahlivo naprieč všetkými kultúrami. Mimochodom aj staršiemu mužovi vie stratenú chuť na sex obnoviť práve mladší ročník. Starší muži majú dlhšiu výdrž a omnoho atraktívnejšiu techniku ako mladíci, ktorým stačí, „že už to robia“. Nemať v mladosti staršieho je vcelku pochovanie vlastného sexuálneho šťastia.

Okolo tridsiatky je sexualita na maxime

Od tridsiatky sa to začne. Máte pred sebou desaťročné obdobie najlepšieho sexu. Výskumy hovoria jednoznačne. Žena vo veku od tridsať do štyridsať prežíva sex skutočne naplno. Doslova nikdy nebude orgazmus krajší ako práve v tomto období. Pozor, ak nemáte práve čerstvého partnera, seberovný muž vo vzťahu už zo seba zrejme nedostane to, čo by ste potrebovali na orgazmus snov. Preto je v tomto veku tak časté, že ženy zatúžia po milencovi, či novom partnerovi. Ako sa hovorí, chytajú druhý dych o niečo skôr ako muži. Nie je žiadne tajomstvo, že spoločnosť im robia práve mladší muži. Tí, čo chcú dobrý sex, skvelé, stále atraktívne telo, ktoré však vie okrem rozkroku dať aj vlastné skúsenosti.

Vyberáme podľa ročníka

Už to dávno nie je o tom, či sa rozhodnete pre muža s prirodzením ako africký šaman, alebo si budete musieť do konca života vystačiť s tvrdením, že dobrého veľa nebýva. Sex rozdelený podľa veku prináša omnoho viac rozkoše. Mužské telo aj myslenie prechádza zlomovými okamihmi, ktoré určujú sexualitu chlapa. Sú dvadsiatka, tridsiatka a stav krátko po päťdesiatke. Po okrúhlom jubileu je telo muža už za hranicou maxima. To však neplatí o jeho duši. Začínajú sa v ňom prejavovať otcovské sklony aj k partnerke. To je dôvod, prečo sa mnohým ženám páčia šediny. Sex so starším mužom prináša jemnosť skúsenosti. Je plné nehy a čo na tom, že občas budete musieť na poriadnu erekciu počkať trochu dlhšie? V tomto prípade už platí, že sex je úplne iný level ako pohyby dnu a von. Ide o rozkoš spojenú so sexuálnou energiou a prácu s ňou. Ani nad päťdesiatnikom rozhodne netreba lámať palicu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #intimity #milenec

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...

+ Sami ste si strojcom vlastného šťastia, preto nato nezabúdajte.
Nebuďte nepríjemný na kolegov, nikto momentálne...