Tri výrazné znamenia - rýchlo od neho utekajte!

Začiatok vzťahu je plný romantiky, sexu a ošiaľu. A tak sa nezamýšľate nad niektorými podozrivými znameniami, ktoré by vám mohli napovedať, že tento chlap nie je ten pravý...

26.05.2014 16:00
rozchod, kríza, láska Foto:
Už sa blíži koniec vzťahu?
debata

Ak niekam vyrazí, zásadne sa neobťažuje vás informovať o tom kam ide, s kým a už vôbec nie kedy a či sa vôbec vráti. Bohužiaľ, jeho výjazdy „nevedno kam“ nie sú ničím zriedkavým, skôr naopak. S dĺžkou vášho vzťahu sa akosi nenápadne „kopia“. Jeho výpravy s kamarátmi, ktorých ste nikdy nevidela a o ktorých nemáte ani základné informácie, vás ubíjajú. Vy márne čakáte, či sa konečne zjaví medzi dverami, on sa neobťažuje ani len odpísať na vašu sms-ku. A nie je ničím výnimočným, že sa objaví až na druhý deň, s previnilým úsmevom „Prespal som u kamaráta“. Ak sa naňho nemôžete spoľahnúť hneď od začiatku vzťahu a viac než do rodinného hniezda ho to ťahá mimo neho, utekajte. Takýto muž má od ideálneho poriadne ďaleko a usadiť sa je to posledné, na čo myslí.

Ste spolu len pár mesiacov no on už stihol vystriedať niekoľko zamestnaní. A čo sa stalo? Nikde sa mu nepáčilo. To je aspoň jeho verzia. Večne nespokojný a hľadajúci chyby vo všetkých naokolo. A keďže stále zamestnanie nie je nič preňho, ani peniaze nie sú jeho silnou stránkou. Takže ťarcha platieb leží väčšinou na vašich pleciach. A čoraz viac vám to začína vadiť. A niet sa čomu čudovať. Ak sa dospelý chlap nedokáže postarať ani len o seba, čo bude nasledovať? Stanete sa jeho opatrovateľkou? Jeho sponzorom? Tušíte, ako si to vlastne predstavuje? Na rovinu mu povedzte, že jeho „flákanie“ podporovať nebudete a že si musí prácu nielen nájsť, ale aj udržať. Akúkoľvek! A keď to nebude chcieť akceptovať, dajte mu zbohom. Inak vás oberie nielen o vaše úspory, ale aj o sebadôveru a nervy.

Kým vy máte minulosť vyriešenú a hlavu si ňou nelámete, on je celkom iný prípad. Spočiatku bol vami očarený a pripravený splniť všetko, na čo ste si spomenuli. Ale časom sa začala vynárať jeho minulosť stále nástojčivejšie a on jej dával čoraz väčší priestor. Jeho bývalá priateľka má pred vami viditeľne náskok. Vo všetkom. telefonuje s ňou takmer denne, stále sa stretávajú a on ju o všetkom informuje. Nijako to síce pred vami netají, ale vy sa cítite pod psa. Vlastne neviete, aké miesto v jeho živote aktuálne máte: Ste nejaká náhradníčka? Pomáhate mu získať jeho bývalú späť? Alebo o čo teda ide? Začiatok vzťahu by mal byť výlučne o vás dvoch. Ktokoľvek tretí je nadbytočný a váš vzťah ničí. Ak to nevie on, vy to viete určite, však? A tak sa poohliadnite po niekom, kto chce iba vás. A na poriadne dlho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #omyl #partner #chyba

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...