Situácie, kedy ľutujete, že ste single

Aj keď ste so statusom single viac-menej stotožnená a žijete si svoj šťastný život, niektoré momenty vás môžu dostať. Ktoré situácie nie sú pre single ženy práve ideálne?

20.05.2014 10:00
žena, smútok, single Foto:
Stále bez chlapa?
debata

Posedenie so zadanými kamarátkami

Každá rozpráva o svojich problémoch či radostiach s partnerom, len vy mlčíte ako ryba a nemáte čím prispieť do diskusie. Ste totiž jediná single.

Prevalcovala vás chrípka?

Ak žijete sama a nemá vám kto ráno uvariť čaj, poľutovať vás a rýchlo zbehnúť do lekárne pre nosné kvapky, príde vám chrípka oveľa náročnejšia choroba, než v skutočnosti je. A veľmi ľahko vás prevalcuje nielen choroba, ale navyše aj sebaľútosť.

Plánovanie letnej dovolenky

Iste, môžete vyraziť na cesty sama, ale keď počujete ostatných, ako snívajú a do detailov pripravujú svoje romantické letné cesty, je vám ľúto, že nikoho nemáte.

Pre koho si kupujem sexi spodnú bielizeň?

Naozaj skvelý kúsok, zvodný ako sen. Ale môžete sa v ňom obdivovať akurát tak sama pred zrkadlom. Niet koho zvádzať, v spálni je pusto.

Skvelý recept… Ale uvarím len pre seba?

Spoločná večera s niekým, koho milujete. Aké romantické. Keď rada varíte a nemáte pre koho, jeto viac ako mrzuté. Môžete robiť radosť iba sebe, ale to sa až tak nepočíta, však?

Pozvanie na svadbu? Niééééé!!!

Už sa vydáva aj vaša posledná slobodná kamarátka. A pozvanie na svadbu pre dvoch svieti na vašom stole už dobrý mesiac. Vyraziť bez partnera sa vám nechce. Ale čo iné vám zostáva?

Auto vypovedalo službu… Priamo na križovatke

A musíte si poradiť sama. Volať asistenčnú službu, zháňať servis. Žiaden chlap, ktorý by vám pribehol na pomoc vo vašom okolí totiž nie je. A tak sa poriadne zapotíte sama.

Narodeniny, sviatky a podobne

Rodičia si síce na vás spomenú, ale to je predsa iné… Vy túžite po sladkej oslave, večernom rande a vášnivom milovaní. Alebo aspoň darčeku z lásky. Ale takto sa musíte uspokojiť s fľašou vína a filmom z počítača.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #single #samota

+ Mali by ste sa viac usmievať, potrebujete emocionálnu sebadôveru.
Nehovorte ľuďom okolo seba ako majú pracovať,...

+ Stanovte si svoj jedálniček a dodržiavajte presné časy kedy jete.
Vydržte v maximálnom tempe a dostanete sa tam,...