Sexuálne polohy na vylepšenie postavy

Sex sa spája obvykle s potešením a nie formovaním postavy Radosť z milovania je ešte väčšia, ak po skončení hier lásky nebudete obohatená len o hormóny šťastia, orgazmus, ale aj krajšie telo.

17.05.2014 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Pri niektorých sexuálnych polohách získate aj skvelú líniu.
debata

Pri dobrom a akčnom sexe sa kalórie len tak strácajú. „Športové“ polohy sú už len takým bonusom, vďaka ktorému získate pri sexe aj skvelú líniu.

Jazdecká poloha

Je to už taká klasika. Pri nej však precvičíte omnoho viac ako iba vaginálne svalstvo. Je unikátna na posilnenie stehien a zadočku. Ženy, ktoré milujú túto polohu, nie sú od pása dole žiadnou mľandravou bábikou, ale ženou s pevnými stehnami, ktoré si každý muž rád poláska. Túto polohu zahrňte do každodenného repertoáru milostných polôh a ušetríte značne na permanentke do fitka. Akurát nezačnite počítať nahlas opakovania.

Desiata poloha

Milovníci Kamasútry vedia, čo sa pod názvom skrýva. Ide o polohu plnú rozkoší a intimity, no zároveň akoby bola stvorená na posilňovanie brucha. Je pritom ideálna aj na radovánky na gauči či v stiesnenom priestore. Stačí, aby ste si ľahli, uchopili opierku za hlavou a ovinuli sa nohami okolo partnerových bokov, kým on kľačí nad vami. Zadoček tak budete mať vo vzduchu a lopatky opreté o podložku. Je to poloha, pri ktorej precvičíte bruško naozaj dokonale a na to, že cvičíte zabudnete, pretože rozkoš akúkoľvek námahu zatieni.

Obrátený misionár

Tentoraz to budete vy, kto ostane hore a začne udávať tempo. Obrátený misionár znamená jediné. Partner je naširoko rozkročený a vy s nohami jemne spolu ležíte na ňom. Samozrejme, opierate sa o ruky. Pri milostných pohyboch, ktoré sú v tejto polohe vo vašej réžii, zažijete intenzívne dráždenie vďaka zúženej vagíne a vaše tricepsy si po pár minútach povedia, že ste konečne našli tú pravú polohu na ochabnuté ruky.

Visutá poloha

Patrí k mierne komplikovanejším, no ak chcete kardio spolu s polohou na precvičenie svalov celého tela, je tá pravá. Parter sa oprie o stenu a vy sa ho chytíte okolo krku. Nohy vzopriete oproti stene a dosadnete na jeho prirodzenie. Môžete sa bozkávať, láskať, milovať. V každom prípade pri tejto miernej akrobacii budete cítiť nohy, brucho aj ruky a ramená. Okrem stále sa stupňujúcej rozkoše, samozrejme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...