Láske stres nesvedčí

Aspoň to skúsme – menej rozmýšľajme, viac cíťme. Niekedy to vznikne celkom nevinne, že "chytíme paniku" aj vedľa milovaného partnera, alebo šírime stres nevedome sami.

11.05.2014 11:00
láska, vzťah Foto:
Vzťah je najmä o individualite a rešpektovaní toho druhého.
debata (1)

Veriť si – je to ťažšie, než sa zdá?

Nevešajme hlavu, ak sa kde-tu nevieme zladiť s blízkym človekom. Veď je to celé najmä o individualite a rešpektovaní toho druhého. Nejde to podľa našich predstáv? Tak ich zmeňme, prehodnoťme postoje, nároky. Ako na to? Zabudnime na „žolíky“, spoľahnime sa na svoje skutočné pocity a konanie.

On vie a vy nie…

Prežiť spolu je umenie? Ak to po hádke či kríze nezvyknete vzdávať a vzťah sa zdá byť dokonca lepší aj po skúške nervov, môžete spokojne spávať. Všade to občas zahrmí, podstatná je snaha odohnať čierne mračná, neprivolávať búrku. Niekde to funguje, inde menej, ale vždy by sme mali rozmýšľať pozitívne, nebáť sa byť sami sebou a dať dostatok priestoru aj druhej strane.

Rozdiely nemusia byť tragédiou

To, že vo vzťahu sú rozdielne záujmy, názory a prejavy – je normálne. Rovnako je úplne v poriadku, keď sa i v problémoch či pri akejkoľvek indispozícii musíme prebíjať bežnými starosťami. Každého z nás niečo trápi, no iba úprimnou výpoveďou pred sebou i partnerom môžeme dosiahnuť vnútorný pokoj, pochopenie, pomoc a partnerskú harmóniu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #panika #stres

+ Nezabúdajte na raňajky, bude sa vám cez deň lepšie pracovať.
Či už pracujete z domu alebo v práci snažte sa...

+ Pridanie farieb na tanier nielen zdobí, ale aj zlepšuje vašu náladu.
Čím skôr si začnete hľadať novú prácu tým...