Štyri horúce tipy, ako zažiť nezabudnuteľný sex!

Bežný sex poznáme úplne všetci. Hovorí sa mu aj partnerská, či manželská povinnosť, uspokojenie túžob tela, prípadne "chlieb náš každodenný".

09.05.2014 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Užite si sexualitu oživenú netradičnou erotickou masážou.
debata

Lenže nezabudnuteľný sex je úplne iná kategória. Samozrejme, aj príprava naň musí byť inakšia ako len pusa, úsmev a pozvanie partnera medzi rozkročené nohy.

Milostný príbeh

Vytvorte si svoj vlastný, alebo sa pokojne inšpirujte príbehom, filmom, knižkou, poviedkou. Fantázia predstavuje hnací motor nielen túžby, ale každého dobrého sexu. Nespoliehajte sa na to, že si začne každý z vás snívať svoj vlastný príbeh. Partner o sexi kolegyni a vy o novom kamarátovi. Zamestnajte svoju fantáziu navzájom. Vytvorte si svoj vlastný svet milostných predstáv. Zahrajte sa na postavy z filmu, dosnívajte si erotický príbeh po svojom. Je vždy lepšie, ak fantáziu zapojíte spolu a nie každý sám. To sľubuje tie najlepšie sexuálne zážitky.

Sex na celý deň

Jediný deň v mesiaci, alebo aj v roku. Nájdite si čas na sexuálne hry, ktoré potrvajú celý jeden deň. Pokojne si vezmite aj dovolenku. Ráno sa vyzlečte z pyžama a večer sa do neho opäť oblečte. Všetko medzi tým bude iba o nahote, nežnostiach, milovaní, ľahkom jedle, pokojne servírovanom z tela vášho miláčika. Nejde len o počet opakovaní sexu, ktoré absolvujete, ale o celú cestu k nemu. O nehu, ktoré prežijete a lásku, ktorú si prejavíte počas dňa nahoty. Muža nesmierne vzrušuje pohľad na ženské krivky a to aj v prípade, že nie sú úplne podľa pravítka dokonalosti. Doprajte mu tento zážitok. Ako sa vám odmení? Tak, že na to nezabudnete.

Na verejnosti

Možnosť odhalenia je nesmierne stimulujúca. Milovanie na netradičnom mieste, alebo v práci, počas jarnej prechádzky. Milovanie spontánne v prezliekacej kabínke, alebo na návšteve u rodičov. Klame každý, kto tvrdí, že pokiaľ ide o sex, miesto je zanedbateľné. Práve ono vie spraviť aj z klasického milovania skutočne zážitok nezabudnuteľný.

Tantrický sex s asistenciou

Nejde o trojku ani nič nehanebné. Tantrická masáž pre dvojice je skutočnou erotickou masážou. Vy aj partnerka ste nahí a prijímate rozkošné pocity od maséra, či masérky spoločne. No a potom? V chvíľach po masáži je dostatok priestoru, aby si dvojica užila sexualitu oživenú netradičnou erotickou masážou. Nechajte rozvinúť sexuálnu energiu silou tantry a oddajte sa jeden druhému. Na takéto milovanie budete naozaj dlho spomínať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erotická masáž

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....