Peklo po rozchode – radosť z trápenia toho druhého

S rozpadom vzťahu sa azda nik nevyrovnáva ľahko, smutné však je, ak človeku robí dobre pohľad na ubolenú dušu bývalého partnera.

07.05.2014 17:00
láska, vzťah, problém Foto:
Slabší z partnerov nepraje druhému šťastie a nevie mu dať pokoj.
debata

Nabíja sa jeho labilitou a ešte si doň s pôžitkom kopne pri každej možnej príležitosti.

Prečo to vlastne robíme?

Kedysi to bol Amorov šíp, čo medzi vás zasial lásku, dnes sú to jedovaté strely, ktoré majú toho druhého zlomiť… Takto zbroja hlavne tí slabší, ktorým robí problém vyrovnať sa s novou situáciou – bez partnera. Neprajú mu šťastie a nevedia mu dať pokoj. Naopak, teší ich bolesť na tej druhej strane, pričom ich baví jatriť rany, uštedriť ďalšie.

Ako zastaviť tie šípy?

Všetko sa dá riešiť, hlavne to treba chcieť a aspoň trochu priložiť ruku k dielu. Nejde to vždy ľahko, najmä ak toho druhého milujeme i po rozchode a vytáča nás do nepríčetnosti. Ideálne je preklopiť svoje záujmy aj inam, nesústrediť sa iba na tú jednu srdcovú záležitosť. Ak vzťah skončil, netýrajme ďalej ani partnera, ani seba.

Túto kapitolu už uzavrite!

Bolesť je len taká veľká a trvá iba dovtedy, pokiaľ to pripustíte. Nechajte nešťastnú lásku svojho života už tak, pokúste sa ísť tiež iným, opačným smerom. Niekedy sú tie “spojítka” veľmi silné, ale nepremárnite nové zaujímavé šance, ktoré máte na dosah.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #problém

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....