Tipy na vylepšenie jazdeckej polohy

Skúsiť niečo nové, lepšie netradičné. Sen mnohých párov v manželskej posteli.

07.05.2014 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Partner vás bude vidieť v plnej kráse.
debata

Jazdecká poloha patrí medzi ženami k najobľúbenejším. Muži však na ňu často pozerajú váhavo. Niektorí ju milujú, iní tvrdia, že sa pri nej nudia. Keďže je však jazdecká poloha predovšetkým v réžii ženy, je plne na vás, ako sa partner bude cítiť. Preto prinášame pár tipov, po ktorých sa bude tejto polohy neustále dožadovať.

Pomalé a rýchle

Striedajte rytmus. Pravidlo číslo jedna. Muži málokedy potrebujú rovnakú intenzitu a mieru stimulácie od začiatku aktu až po vyvrcholenie. Preto je dobré, ak viete aj vy striedať rytmus a rovnako aj sklon vniknutia do vagíny. Veľmi dôležité je všímať si partnerove reakcie. Pretože v istých uhloch môže byť pre stoporený penis poloha nepríjemná, najmä, ak sa príliš odkláňate od sklonu jeho erekcie. Meniť rytmus aj hĺbku je základom potešenie vás aj partnera.

Hra na pokraji

V pozícii hore je vo vašich rukách skutočne všetko. Skúste trik, ktorý milujú muži na celej planéte, ak im ho žena dokáže pripraviť. Nechajte partnera vkĺznuť hlboko do vás. Pokojne aj prudšie a veľmi pomaly sa nadvihujte. Nielen tak do polovice, nielen naoko, ale úplne. Tak, aby partnerov penis z vás vyšiel až úplne na okraj, aby ste cítili, že už vykĺzne a potom pomaly prisadajte a čím je hlbšie, tým rýchlejšie. Opakujte až do absolútneho vytrženia.

Masáž par excellence

Nie všetko je iba v pohybe. Dokážte partnerovi kvality svojho tela. Doslova ho v sebe uväznite. Pritom mu masírujte bradavky, nechajte sa dotýkať tých svojich a ukážte partnerovi, ako veľmi sa vám páči sex s ním. Táto atmosféra je unikátna. Príliš sa nehýbete, hladkáte sa a prinášate si rozkoš po celom tele, no zároveň ste hlboko intímne spojení. Ako čerešnička na torte rozkoše môžu byť vaginálne sťahy, ktoré v tejto inak bezpohybovej fáze budú vo vás dráždiť partnerove prirodzenie.

Doprajte mu výhľad

Možno ste premýšľali, načo investovať do korzetov, sexi podprseniek či ozdôb na telo, keď je partner obvykle na vás a vidí vám akurát do očí. Všetky ozdoby vášho tela vyniknú práve v jazdeckej polohe. Doprajte mu ten pohľad na bohyňu, ktorá sa rozhodla zajazdiť si na ňom. Buďte drsnou dominou, alebo radodajnou školáčkou. Partner vás bude vidieť v plnej kráse a vnímať ako naozaj dokonalú partnerku, ktorá vie rozpáliť chlapa do nepríčetnosti aj v pozícii, pri ktorej niektorí vravia, že sa nudia. Všetko však záleží od vašej réžie a po aplikovaní týchto tipov sa stane jazdecká poloha top kreáciou oboch partnerov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...