Očarte partnera krajším zadkom! Už dnes večer!

Bez diét, bez sužovania sa v posilňovni a na počkanie. Nejde o žiadny vtip ani čary.

05.05.2014 08:30
sexy spodná bielizeň, zadoček Foto:
Zistite, aké nohavičky váš partner na ženách preferuje.
debata

Hoci po tejto premene váš partner môže pokojne označiť za čarodejnicu. Rozhodne vás ale nebude chcieť upáliť. Jediné, čo bude horieť, je oheň vášne v jeho srdci. Krajší zadok nie je otázkou pár centimetrov, ale úplne iných parametrov.

Zvodný postoj

Môžete v nohaviciach nosiť aj neforemný zadok aj sexi ritku. Veľkosť pritom nie je to, od čoho sa bude odvíjať vaše sebavedomie a spokojnosť s pozadím. Aj hviezdy ako Beyoncé, alebo slávna J-Lo majú pečať XXL zadku a sú pre mnohých chlapov doslova fetišom. Ide o postoj. Stiahnite ritku a jemne sa prehnite v páse. Na vysokých podpätkoch sa vám predĺžia nohy a panva jemne vysunie dopredu. Viac mužom k obdivu netreba. Takto svoj zadok prezentujú tie najzvodnejšie ženy planéty. Ak sa cítiť nesvoja, obtiahnuté rifle môžete mať pokojne aj na doma. Servírujte partnerovi vyzývavo svoju zadnicu a on konečne ocení, že atraktívnou ste aj odzadu.

Nohavičky

Sú tými najkrajšími ozdobami zadku. Muži svorne tvrdia, že zadok v správnych nohavičkách má omnoho vyššiu erektívnu hodnotu ako nahý. Recept ako partnerovi udrieť na strunku je jednouchý. Zistite, aké nohavičky na ženách preferuje. To nebude ťažké. Stačí pár dobre mierených otázok či ukážok. Od brazílskych nohavičiek cez čipku, panenskú bielu bavlnu až po špagetové tangá. Svoje si nájde každý. Doprajte mu bez predsudkov pohľad na váš zadok práve v jeho obľúbenom strihu aj farbe. Veľkosť nebude riešiť. Iba to, kde by vás mohol s radosťou pomilovať.

Masáž zadnicou

Sedací sval je pripravený na to, aby rozkoš prijímal, ale rovnako aj dával. Zadok doslova ožije pod rukami muža. Dajte mu možnosť hladiť vás, škrabkať, jednoducho užívať si časť ženského tela, ktoré dávajú v príťažlivosti na rovnakú úroveň s bujným hrudníkom. Len čo sa ho dotkne, vy automaticky napnete svaly a zadok bude omnoho pevnejší a krajší. Nemusíte byť ale len v pozícii prijímateľa. Zadočkom pokojne môžete partnera pomasírovať v rozkroku. Obľúbená je aj vzájomná masáž zadkami. Kto skúsil, pochopí, že krása ženského zadku má mnoho podôb.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #erotika #zvádzanie #sexy bielizeň

+ Nezabúdajte na výdatné raňajky, je to dôležité jedlo dňa.
Práca doma vás bude veľmi unavovať, musíte sa...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa onedlho vráti do normálu.
Konzultujte svoju prácu aj so svojimi kolegami, čím...