Navždy spolu a s čistým štítom – je to možné?

To, čo do vzťahu nepatrí a čo mu naopak nemá chýbať, je známe, ale neraz netušíme ako na to. Prvoradá je dôvera a chcieť partnerovi veriť!

02.05.2014 08:30
láska na prvý pohľad - rande - partneri - dvojica Foto:
Zostať navždy spolu a bez bočných úmyslov?
debata

Zabudnite na kontrolu

Keď ho začnete bezdôvodne kontrolovať, aj on sa začne istiť proti tomu, aby ste niečo našli. Vaša nedôvera v ňom prebudí stihomam a bude sa snažiť pred vami utajiť aj to, čo nemusí. Nehovoriac, že taká kontrola je mimoriadne nepríjemná, robí z vás nedôverčivú mrchu, ktorá iba otravuje, nedá dýchať a až núti toho druhého do niečoho, čo by inak neurobil, ale potrebuje ventil.

Vytesnite pochybnosti

Vo vzťahu radšej zabudnite na heslo – dôveruj, ale preveruj. Dôverujte, chcite veriť a zbavte sa pochybností. Ak vás prestane ľúbiť, zistíte to veľmi rýchlo a až vtedy konajte – hovorte o tom čo sa stalo a ako to vyriešiť. Kým však nemáte čo hasiť, vychutnávajte spoločný život, neriešte hlúposti, majte nadhľad, venujte sa aktivitám, ktoré vás oboch presviedčajú, že k sebe patríte a nechcete to meniť.

Stavajte na tom, čo vás spája

Ak sú medzi vami putá, ktoré ťažko niečo rozdelí, nerozmýšľajte nad tým, čo by mohlo narúšať harmóniu. Len by ste to mohli nechtiac privolať! Ak chcete byť navždy spolu a žiť voči tomu druhému čestne, musíte rátať aj s mnohými prekážkami, s vlastnou indispozíciou, s vecami, ktoré môžu nečakane oslabiť lásku, city, silu vzťahu. No ak je u oboch snaha o prekonanie krízy, nevzdávajte to a obnovte všetko, čo pomáha spevniť váš vzťah.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #byť spolu #stabilita #spôsob

+ Čas venovaný príprave jedla je investíciou do vášho šťastia a zdravia.
S peniazmi hospodárte opatrne, mali by...

+ Pridanie farieb na tanier nielen zdobí, ale aj zlepšuje vašu náladu.
Čím skôr si začnete hľadať novú prácu tým...