Priateľmi po rozchode? Prečo tento plán nefunguje?

Nechajte búrku vo svojom srdci po rozchode prehrmieť, až potom sa pokúšajte o kamarátstvo.

02.05.2014 17:00
smútok, žena, trápenie Foto:
Každý rozchod raz prebolí...
debata (1)

Potrebujete pokoj v hlave. Upratať si po nevydarenom vzťahu život a všetko v kľude predýchať. Vracať sa dozadu a jatriť staré rany spôsobí, že pokoj budete hľadať oveľa dlhšie. Hoci je to podľa vás len kamarátske stretávanie sa s expartnerom, opak je pravdou. Kým ho vidíte, stále v sebe živíte istú nádej na návrat. A to nie je pre vás dobré.

City sa v kritickom období dajú držať na uzde len veľmi ťažko. A rozchod kritickým obdobím rozhodne je. Prežívate búrku, nenávidíte ho aj milujete zároveň. Keď ste s ním, hoci sa tvárite „v pohode“, len vy viete, aká bolestivá je pravda. Chcete ho objať, pobozkať, ale on je už inde a láska je uňho pochovaná. Tieto city vám zbytočne ubližujú a nedovolia vám rozhliadnuť sa okolo seba.

Naozaj ho chcete vidieť ako kamaráta aj vtedy, ak už miluje inú? Máte na to dosť odvahy počúvať o novej žene? O tom, aký je ňou očarený? To je už poriadne „silná káva“. Naozaj, je lepšie zabudnúť, prežiť pár mesiacov a možno potom, keď citová búrka prehrmí, obnoviť kamarátstvo. Ale stavať ho na ruinách vzťahu sa nevypláca, pretože ten, kto ostal opustený, na takýto krok iba dopláca.

Kamarátstvom s ex partnerom sa uberáte o nové možnosti. On už s vami vo vzťahu byť nechce a iného muža nehľadáte. A ak sa aj nejaký nájde, zrejme ho odplaší, ak mu prezradíte, aká kamarátka ste s vaším bývalým. Nový vzťah musíte stavať na pevných základoch a nie na vratkých nohách rozpadnutého vzťahu. Chcete byť šťastná? Mať po svojom boku milujúceho chlapa? Tak sa pohnite smerom do budúcnosti, nie opačne.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #budúcnosť #expartner

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...