Cítiť sa sexi je skvelé! Viete prečo?

Žiadna šedá myška! Vystúpte z davu a buďte sexi. Nie vulgárna, ale sexi. Váš život sa zmení k lepšiemu. Takto:

01.05.2014 10:40
žena, radosť, úsmev, krása Foto:
Užite si záujem okolia.
debata

Ak sa cítite sexi, vedie to k sexu

Ak máte zo seba pocit, že ste pre mužov príťažlivá, je to na vás vidieť. Vyžarujete erotický náboj, je okolo vás napätie a to spôsobuje, že muži sa o vás zaujímajú.

Váš sex bude lepší

Ak vám fakt, že ste sexi, zvýši sebavedmie, budete to pociťovať aj v posteli. Stanete sa odvážnejšou, čo oceníte vy aj váš partner. Zahodíte zábrany a odviažete sa. Nebudete sa schovávať, skôr naopak, ukážete svoje krásne krivky v plnej paráde. Tým prilákate partnera k odvážnejším hrám.

Budete obklopená ľuďmi

Práve vaše vyžarovanie spôsobí, že vás začnú ľudia viac vyhľadávať. A nielen muži, paradoxne aj ženy. Budú chcieť byť vo vašej spoločnosti, možno dúfajú, že sa trocha sexepílu nalepí aj na nich. Užívajte si pozornosť zo všetkých strán.

Dobrá nálada vždy prevýši tú zlú

Ak ste sexi, ste dobre naladená. Na svet sa zrazu pozeráte ako optimista, pretože ľudia vôkol vás vám dávajú pocítiť, že sa im páčite. Usmievajú sa na vás, tak prečo by ste sa práve vy mračili?

Zrazu máte plno nápadníkov

Čo sa deje? Pýtate sa, kde boli všetci muži doteraz. Ako mávnutím čarovného prútika sa zrazu o vás zaujímajú a chcú s vami tráviť čas. Ste to vy, kto si vyberá. Oni čakajú, kým im venujete vašu pozornosť. Skvelý pocit, však?

debata chyba
Viac na túto tému: #zmena #sebavedomie #nápadník

+ Nezabúdajte aká je vaša pokožka citlivá, podľa toho sa správajte.
Čím neskôr sa do svojej práce pustíte tým...

+ Varte si doma sami, snažte sa obmedziť polotovary, prospeje vám to.
Každá práca vás niečomu naučí, preto sa...