Porozchodový sex má svoje pravidlá

Užívate si s vaším expartnerom? Pozor, aby ste sa nepopálili! Držte sa nasledujúcich pravidiel:

24.04.2014 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Keď ide len o sex...
debata

Nemajte ho, ak ho neviete zvládnuť

Možno sa vám to zdá ako dobrý nápad, užiť si sex s vaším ex… OK, ale iba v prípade, ak máte svoje city k nemu pod kontrolou. Ak ste si istá, že jedna či dve spoločné noci budú výlučne o sexe. Žiadne úvahy ani prosby, aby sa k vám vrátil. Nehrajte na city, na obnovenie vzťahu ani na krásnu minulosť. Ak máte všetko, čo sa týka vzťahu a rozchodu v sebe vyriešené, viete, že vám nehrozí žiadna katastrofa, potom smelo do toho!

Neanalyzujte ho s kamarátkami

Jedna noc je jedna noc. Zrejme sa zdôveríte svojej kamarátke, ale nemáte prečo túto noc dookola rozoberať. Ak o nič nešlo, nič od nej neočakávate. Takže zabudnite na otázku, prečo sa to stalo. Berte to ako hotovú a uzatvorenú vec, žite ďalej svoj single život. Nestavajte si vzdušné zámky ani nesnívajte o nekonečnej romantike. Také veci sa nestávajú. Tým, že túto noc budete rozoberať s kamarátkami, budete v sebe živiť niečo nezdravé a citovo nebezpečné.

Nevnucujte sa

Ak sa takáto noc udiala, berte to ako „jednorázovku“. Môžete vášmu ex napísať, či si ju zopakujete, ale nevnucujte sa. Ak vám povie, že už sa nič také nebude opakovať, tak to pochopte. A pokiaľ možno na prvýkrát. Nevypisujte sms-ky, ani sa nesnažte ho akože „náhodne“ stretnúť. Majte svoju hrdosť a žije si svoj život. Ak sa po takomto sexe už neozve, berte to ako posledné zbohom vášmu vzťahu. Zrejme to tak vníma aj on.

Viete, kedy je čas prestať?

Ak vám to v posteli „klapalo“ je fajn sa držať toho, čo skvele išlo. A to je iba sex. Ak sa tento plán páči a aj jemu, máte po probléme, ako to bude so sexom počas vášho single života. Ale pozor! Ak sa v jeho či vašom živote objaví niekto nový, malo by to znamenať koniec. Budujte si vzťah mimo vášho sexuálneho záberu. Ak stretne niekoho on, takisto to akceptujte. Nebolo by fér nový vzťah začínať klamstvom. Prestaňte so sexom s vaším ex v tom správnom momente. A nechajte si iba pekné pekné spomienky.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #posteľ #expartner

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...