Chystáte sa na internetovú zoznamku? A chcete mať úspech?

Nečakajte na princa, ale rozhoďte svoje siete na internete. Viete, ako na to?

09.04.2014 14:00
žena, internet, zlosť, flirt, počítač Foto:
A som na zoznamke!
debata (1)

Konečne ste sa odhodlali! Vo vašom okolí sa dlhodobo žiaden súci muž neobjavuje a tak ste si povedali „dosť“. Nebudete hľadať ihlu v kope sena, zamierite na internet. A to je dobrý plán. Aj na internetovej zoznamke si môžete nájsť muža vašich snov. Len neurobte hlúpe chyby, ktoré tých pravých chlapov okamžite odstrašia. Aké to sú?

Ak máte viac ako 14 rokov a to zrejme máte, v žiadnom prípade nepoužívajte zdrobneniny. Nechajte si ich pre svoje ratolesti alebo domácich miláčikov. Normálneho muža na internete oslovujte ako dospelá a psychicky vyrovnaná žena.

Neopisujte sa ako „princezná“. Je to kód pre ženu, ktorá od muža naozaj veľa vyžaduje. Čo sa týka pozornosti, peňazí aj času. Žiadnu rozmaznanú „fiflenu“ si nikto na krk zavesiť nechce.

Neopisujte svoje sklamania. A na profile už vôbec nie. Životom či mužmi utrápenú „chuderku“ bude brať vážne len máloktorý normálny muž. Iste, nejaký zakomplexovaný chlap to môže brať ako výzvu, že sa objavil niekto ešte viac depresívny ako on. Ale toto spojenie by zrejme nebolo to pravé orechové.

Neútočte na celé mužské pokolenie, nepoužívajte priveľmi ostré slová. Vety ako „Neverím, že natrafím na verného chlapa“ sú predzvesťou toho, že si vás opäť vyhliadne nejaký sukničkár. A verte tomu, že na internete sa ich pohybuje dosť a ich praktiky odhalíte až neskoro. Keď vás opäť iba využije a nechá tak.

Neprikrášľujte fakty o sebe. Ak totiž na základe nich spoznáte fajn chlapíka, budete sa s ním časom chcieť stretnúť. A zrazu nastane problém. Ak vyjdete s pravdou von, on bude sklamaný, že ste ho ťahali za nos a vy sa budete cítiť trápne. Buď vás ktosi bude chcieť takú, aká ste v skutočnosti, ale vôbec nie. Nepokazte si to hneď na začiatku.

Nepoukazujte na svoju zlú alebo dobrú finančnú situáciu. Peniaze nespomínajte vôbec, pretože neviete, kto si vás vyhliadne. Môže to byť zúfalec, ktorý hľadá ženu, ktorá ho bude živiť. Iste, „nevybalí“ to na vás hneď, ale časom sa k tomu dopracuje. Naopak, ak píšete, ako sa vám ťažko žije, možno sa neozve nikto zo strachu, aby pre vás nebol len zdrojom peňazí.

Nepíšte, že k „zoznamkám“ nemáte dôveru, že to len tak skúšate alebo sa zabávate. Niektorí muži to berú vážne a takí sa vám už viac neozvú. Iste, nemusíte od toho očakávať zázraky, ale ani internet nepodceňujte. Na potencionálnych nápadníkov sa pozerajte triezvo, nestavajte si predčasne vzdušné zámky, na druhej strane tento spôsob zoznámenia nepodceňujte.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #internet #profil #zoznamka

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...