Očami muža: Hry na začiatku vzťahu radi nemáme!

Držíte sa hesla: Byť na začiatku vzťahu stoj čo stoj láskavá, milá a dobrá a prejaviť sa až neskôr, postupne?

15.04.2014 17:00
rande Foto:
Skúste byť na začiatku rozvíjajúceho sa vzťahu podobná tej žene, ktorou ste.
debata

Tak sa ho držať prestaňte. Jednoducho, uverte inej verzii. Uverte tomu, že tento muž, ktorý sa momentálne o vás v tom najvhodnejšom čase uchádza, si vás pre niečo vybral. To neznamená, že naňho vybalíte všetky svoje slabosti, aby ste mu dali dôvod na to, aby čo najskôr zutekal. Stále to znamená, že by ste mali byť slušná, ale to tiež len odtiaľ-potiaľ.

„Rátalo sa mi, že sa moja frajerka na nič nehrala. Lebo tá predošlá hrala hru neviniatka a keď som sa poriadne namotal, vykľula sa z nej jedna odporná krutá harpya,“ povedal čo-to o svojej skúsenosti 24-ročný Robo. Vie o tom, čo sa píše v časopisoch a čo si ženy medzi sebou odporúčajú. „Rozhodne bola lepšia baba, ktorú som stretol po dvoch rokoch od nešťastného rozchodu. Síce ma občas šokovala tým, aká bola priama, aspoň sme sa mali na čom zabaviť,“ skonštatoval.

Vytriezvenie z toho, že toto je iná osoba ako tá, s ktorou sa zoznámil, jednoducho nebolo také bolestivé. „Ja som sa totiž zaľúbil do tej osoby, ktorá sa približovala tomu, aká v skutočnosti bola,“ skonštatoval. A preto, nehrajte príliš veľa hier a príliš veľa nešpekuľujte. Prirodzenosť vyhráva v každom ohľade.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #mužsko-ženské hry

+ Sami ste si strojcom svojho šťastia, popremýšľajte nad tým.
Finančná nezávislosť vyžaduje disciplínu a...

+ Nevymýšľajte zbytočné aktivity, potrebujete sa upokojiť, vydržte.
Venujte pozornosť práci viac ako doteraz,...