Svojho zlého chlapca chce mať každá žena

Trpíte po jeho boku, ale napriek tomu mu nepoviete nie. V čom tkvie čaro zlých chlapcov?

07.04.2014 16:00
chlap, sexi Foto:
Zlý chlapci majú svoje čaro.
debata

Každý vás pred ním varuje. Na prvý pohľad je jasné, že trvalé šťastie či nebodaj pohodu s ním rozhodne nezažijete. Ale! Vy ho tak veľmi chcete a nikto vás neodradí. Čím sú zlí chlapci pre ženy takí neodolateľní?

Chce práve mňa!

On si vás kdesi vyhliadne a jasne vám dá najavo, že má záujem. Je neprehliadnuteľný, každá žena ho vníma veľmi intenzívne. A každá by s ním okamžite išla kamkoľvek. Bez zbytočných rečí či dlhého presviedčania. Ale ten pocit výnimočnosti, že on si vybral práve vás, je skvelý. Zlý chlapec, okolo ktorého sa točia všetky ženy, pozval na rande vás. Vie to zahrať presne tak, ako ste si predstavovali. Ste preňho bohyňa, ktorú túži vlastniť. Čo na tom, že len na krátku chvíľu?

Je nepolapiteľný

Vzťah s ním je večná naháňačka. Vy trpíte, čakáte, umárate sa… Zrazu sa zjaví s chabým vysvetlením, vezme vás do náručia, omámi vášnivým bozkom a vám sa chce lietať. Mučivé hodiny čakania sú okamžite fuč a vy máte pocit absolútneho šťastia. Hodiny s ním si vychutnávate do poslednej minúty, lebo nikdy neviete, kedy ho opäť uvidíte. Sľuby sú jeho silnou stránkou a ich rušenie ešte silnejšou.

Ten sex!

Jeho posteľou prešlo toľko žien, že skúseností má na rozdávanie. Presne vie, čo chcete, po čom túžite a o čom tajne snívate. A on vám to dá. Rád a okamžite. A vy sa sexu s ním neviete nabažiť, chcete stále viac. On má v rukách silnú zbraň, ktorú vie používať. Od sexu s ním sa stanete priam závislou a ste ochotná urobiť pre chvíľku potešenia všetko.

Vie zaujať, každého

Zlý chlapec má obrovskú charizmu, ktorú dokáže využiť vo svoj prospech. Väčšinou nemá problém čokoľvek vybaviť, kamkoľvek sa dostať. Má veľa známych a väčšina z nich k nemu vzhliada. A to je sexi. Je sebavedomý, priebojný a silný, ale nad nikoho sa nevyvyšuje. Pôsobí príjemne, s ľuďmi si môže robiť, čo chce. Je výborný manipulátor a tak väčšinou každého dostane presne tam, kam chce.

Romány a filmy

Ktorá žena by netúžila po láske ako z románu. So zlým chlapcom, ktorý bojuje proti všetkým a z každého boja napokon vyjde ako víťaz. Ženy mu ležia pri nohách, no on si napokon z nich vyberie jednu jedinú – vás. A romantické predstavy robia veľa. Čo na tom, že sa nikdy nestanú trvalou skutočnosťou? Snívať je predsa také krásne!

Kto ho skrotí?

Každá si myslí, že práve ona je tá, pri ktorej zlý chlapec skrotne. Iné ženy sa preňho stanú neviditeľnými a on bude do smrti milovať iba vás. Opantáte mu srdce, pomútite hlavu a on poprie svoju podstatu zlého chlapca. Iste, môže sa to stať a na chvíľu sa z neho naozaj stane poslušný a verný chlap. Ale naozaj iba na chvíľu a po čase, keď sa vás nabaží, vyberie sa opäť na svoju starú cestu.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #zlý chlapec #trápenie

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...