Muži sa o vás práve netrhajú?

Kde robíte chybu? Prečo vás nikto nechce?

02.04.2014 16:40
smútok, beznádej Foto:
Stále sama a neviete, kde je chyba?
debata

Pýšite sa síce prívlastkom „pekná“, ale muži sa o vás práve netrhajú. Nie ste pritom žiadna „zúfalka“, ktorá by bola mužmi posadnutá a neustále ich lovila. Jednoducho ste úplne normálna baba… Aspoň z vášho pohľadu. Kde potom môže byť chyba?

Možno z vás iba srší nedostupnosť. Ste ten typ, na ktorý sa síce oplatí pozrieť, ale muži nemajú chuť nadväzovať komunikáciu. Prečo? Možno sa im zdáte namyslená, nepriateľská, nekomunikatívna. A tak nemajú chuť strácať čas. Niekedy stačí len nadviazať očný kontakt, pousmiať sa, tváriť sa priateľsky. Takže nič svetoborné sa od vás neočakáva, no prístup mužov k vám to môže veľmi viditeľne zmeniť.

Ste šikovná a tým pádom sa vaša spokojnosť odzrkadľuje aj na vašom sebavedomí. Aj to môže byť u väčšiny mužov istý problém. Samozrejme, nechcú mať po svojom boku žiadnu chuderku, na druhej strane žena, ktorá ich prevyšuje v kariére a tým pádom aj v platovom ohodnotení, znamená ohrozenie. A tak si prirodzene kladú otázky, či sa nebudú cítiť po vašom boku menejcenne, či nebudú pod papučou a podobne. Treba si s partnerom hneď všetko vyjasniť a dať mu najavo, že sa síce viete o seba postarať, ale stále ste žena, ktorá túži po nežnostiach, ochrane, objatí…

Máte priveľa aktivít a nijako sa nimi netajíte. Ak sa stretnete so sympatickým chlapom, hneď mu porozprávate o tom, aká veľmi zaneprázdnená stále ste. Šport, cestovanie, kamaráti a samozrejme práca. Kde by mal miesto on? Na akej priečke vo vašom živote by sa nachádzal? Muž chce mať pri žene pocit, že je pre ňu niečím výnimočným, úžasným a nenahraditeľným. Keď má na vás stále čakať a dožadovať sa vašej pozornosti, to sa radšej poobzerá inde.

Ste skôr bojovníčka ako nežná víla. V ich očiach môžete pôsobiť ako žena, ktorej chýba neha. Nevyžaruje z vás čosi ženské, tajuplné, čo mužov priťahuje. Keďže sa dlhodobo staráte sama o seba a spoliehate sa na svoje sily, nemôžete si dovoliť lietať kdesi v oblakoch. Ale aspoň občas to skúste. Pred mužom, ktorý sa vám páči, môžete byť nežným stvorením, ktoré potrebuje oporu. neukazujte neustále to, aká ste nezávislá. Predveďte aj svoju nežnú tvár, obráťte sa naňho s problémom či trápením. Občas to zaberie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #single #samota

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...