Najvyššie riziko prvej nevery? Hrozí už po troch rokoch manželstva

Doposiaľ sa hovorilo, že v manželstve býva kritický siedmy rok. Vtedy vraj najčastejšie vstupuje do vzťahu dvoch partnerov aj tretia osoba.

31.03.2014 07:00
nevera, vzťah, láska, problém Foto:
Nevera začína byť rizikom už v období tretieho roku vzťahu či manželstva.
debata

Štúdia serveru AshleyMadison.com, ktorú cituje britský Daily Mail, však prináša nové – podľa jej výsledkov sa už obdobie tretieho až piateho roku vzťahu prináša najväčšie riziko nevery jedného z partnerov. Prieskum tvrdí, že rovnako ako muži, tak aj ženy sú v tomto časovom rozmedzí naklonení k nevere.

Na onlinovom prieskume sa zúčastnilo bezmála 77-tisíc užívateľov portálu. Medzi nimi sú predovšetkým ženy a muži vo veku od 30 do 40 rokov. Výsledky, ktoré vyplynuli z ich odpovedí v ankete, naznačujú, že vzťah prechádza krízou v období tretieho až piateho roku a často je dôvodom aj príchod dieťaťa.

V tomto období a tesne po pôrode totiž klesá sexuálna túžba žien, k tomu sa pričleňujú náročnosť starostlivosti o dieťa a tiež sa mnoho žien cíti neatraktívnych a vedome odmieta sex. Ako však ukazuje prieskum podľa výsledkov podobnej náklonnosti oboch pohlaví k afére mimo zväzku, problém často vychádza aj z prirodzenej rutiny a stereotypu, ktorý do vzťahu prichádza (aj na sexuálnej úrovni).

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #vzťah #nevera #tretí až piaty rok

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...