Žena v znamení barana: Akčná večná optimistka

Podľa astrológov sa žena v znamení barana najlepšie z celého zverokruhu zaobíde bez muža...

28.03.2014 15:40
debata (1)
Baran. Foto: SHUTTERSTOCK
baran Baran.

Vzťah tu nie je? Nevadí, ale sex potrebujem. Aj táto veta vystihuje ženu v znamení barana. Jednoducho, sex k životu potrebuje ako soľ.

Hovorí sa tiež o nej, že je veľmi samostatná – čo mnohých mužov môže poriadne odrádzať. Nie je to ten typ ženy, ktorá vyčkáva na to, kým jej muž otvorí dvere alebo pomôže do kabáta. A to nie je všetko. Ak sa jej niekto páči, nevykáva, kým ju osloví. Naopak. Ak by po rokoch zhodnotila všetky svoje lásky – o ktoré bojovala ona a ktoré dobyli ju, určite by tie prvé prevážili. Možno si dokonca na tie z druhého súdka ani nespomenie… Ona je totiž bojovník.

Vyhovujú jej istotne muži, s ktorými sa nebude nudiť, pretože ona je veľmi dobrodružná povaha. Je všade, kde sa niečo deje. A keď sa nájde taký muž, ktorý si ju vôbec nevšíma, vtedy sa zvykne naštartovať. To ju totiž nesmierne vzrušuje – vidí za tým príležitosť na vyplnenie dní, hru, ktorá sa určite skončí dobre, pretože baran neznáša prehry.

Ak by sme mali zhodnotiť, ktorý muž by bol pre ňu najvhodnejší, bude to asi ten zlatý stred. Ide totiž o dominantnú osobu, ktorá však nepotrebuje muža pod papučou – takým by veľmi rýchlo začala pohŕdať a zavrela by za ním dvere. Takí muži sú pre ňu nudní! Nesmie byť jednoduché ich získať a nesmie sa s nimi nudiť.

V spoločnosti býva žena v znamení barana obľúbená, pretože je optimistická a nikdy nestráca nádej. Navyše, veľmi dobre vyzerá, nezvykne si robiť vrásky z pribúdajúcimi vráskami. Vyzerá vždy mladšie ako je jej reálny vek. Majú ju radi aj preto, že je veľmi priateľská, ale pozor! Nie je povrchná. Ak sa s niekým skamaráti, bude to už nadlho. Rozkmotrenia z akýchkoľvek príčin ju veľmi zraňujú. Ako kamarátka je priam ideálna, aj preto, že presne vie, kedy zalichotiť. To isté potrebuje od druhých aj ona. Čo dáva, chce dostať…

Ak stretnete ženu v znamení barana, určite to bude akčná žena, hoci veľmi zraniteľná. Navonok pôsobí, že v jej živote sa neustále čosi deje. Ona by však prijala, aby bola celkom každá minúta využitá naplno.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #baran #žena v znamení barana #optimizmus

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...