Veľkosť nie je všetko. S týmito prsiami zabodujete!

Muži milujú ženské prsia. Ženy kvôli nim majú komplexy, alebo naopak ich nesmierne radi prezentujú.

25.03.2014 08:30
prsia, poprsie, push-up efekt Foto:
Prezentuje svoje prsia aj s pomocou legálneho vizuálneho dopingu.
debata

Povestné tvrdenie, že na veľkosti nezáleží, tentoraz platí v obrátenom garde. Mužom ide o veľkosť až v druhom rade. Na ženskom hrudníku hľadajú niečo celkom iné ako len mega objem.

Ako na krásne poprsie?

Tvar, veľkosť aj stavba poprsia sa od ženy k žene líši. Pravidelnosť a jednoliatosť by však bola absolútne nezaujímavá. Muži milujú pohľad na nahé telo žien práve pre typické odlišnosti na hrudi. Preto sú erotické časopisy stále kupované. Využite prednosti vašich ženských zbraní. Prezentujte, čo je pekné a vylepšite to, čo sa vám nezdá dokonalé. No a samozrejme najkrajšie sú prsia nahé. Nehanbite sa prezliekať, obliekať, vystaviť občas nahá pred partnerovým pohľadom. Iba nahé prsia sú krásne a niekedy nemusia byť odhalené ani celé, ale to je už alchýmia, ktorú poznajú ženy, čo sa nikdy neopozerajú.

Môžu prsia zovšednieť?

Aj keď je podnetov všade na vôkol viac než dosť, existuje možnosť, aby partner ostal na vašich prsiach doslova závislý. Pritom nepotrebujete ani dokonalý hrudník ani investíciu do plastickej chirurgie. Stačí iba odhaliť, čo vás miláčik naozaj miluje. Sú to bradavky, ktoré stoja pod tričkom? Sú to prsia odhalené v hlbokom výstrihu? Rád vám proporcie natiera, umýva, mydlí, hrá sa s nimi? Muži a prsia to je naozaj dlhý príbeh, ale jedno je jasné. Nenájdete na našej planéte chlapa, ktorý by v nich nemal zaľúbenie. Stačí málo, vedieť čo tomu vášmu lahodí a vždy mu dať dostatok erotických podnetov. Opozeranie nehrozí.

Využívať, alebo nevyužívať pomôcky?

Silikónové vložky, push–up efekt a rôzne podprsenky a pomôcky na formovanie poprsia. Niektoré ženy tvrdia, že toto nie je cesta. Mali by sa opýtať muža. Ten hodnotí prsia svojej partnerky nielen vzhľadom na svoje predstavy, ale aj na okolie. Ak nosíte prsia, za ktorými sa obzerajú iní chlapi a ženy, závistlivo škúlia, budete na piedestáli. Pokojne prezentuje prsia aj s pomocou legálneho vizuálneho dopingu. Spraví to z vás v očiach muža bohyne. Muž sa na prsia bude pozerať filtrom ružových okuliarov.

Dajte mu priestor

Nech sú vaše prednosti malé alebo veľké, zabodujete iba tým, čo dáte k dispozícii. Muži potrebujú byť v kontakte s prsiami partnerky naozaj často. Také psia vždy uchvátia. Ktoré sú tu jednoducho pre neho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #poprsie #podprsenka #push-up efekt

+ Dopĺňajte svojmu telu neustále vitamíny, prospeje vám to,
Kreativita v práci vám otvorí nové príležitosti,...

+ Pravidelné cvičenie posilní telo i myseľ, prináša radosť.
Finančná gramotnosť je základom pre váš osobný rast....