Máte už prívlastok "zúfalá expartnerka"?

Nedokážete prijať fakt, že vás opustil? Stala sa z vás zlá a otravná ex?

21.03.2014 13:00
žena, rozchod, zúfalosť Foto:
Urobíte mu zo života peklo?
debata

Rozchod vám dal zabrať a vlastne ešte stále dáva. A hoci ste si už asi miliónkrát sľúbili, že sa s jeho odchodom vyrovnáte na úrovni a pokiaľ možno dôstojne, stále sa vám to nedarí. Aj takéto zúfalé skutky patria do vášho denného života:

Píšete, telefonujete, dožadujete sa stretnutí. Plačlivo či krikom, ale nikdy nie normálne. Hoci on je už pár mesiacov partnerom inej ženy, vy stále dúfate, že sa vráti. A na pokoji ho rozhodne nenecháte, aj keď vás o to prosí. A čím viac sa on stretnutiam či komunikácii s vami vyhýba, tým viac ste ním posadnutá.

Nedokážete pracovať, užívať si víkendy, posedieť si s kamarátkami bez toho, aby ste naňho nemysleli. Jediné, čo máte v hlave, je on. A ešte smútok či hnev z toho, ako vás opustil a nechal samú. V hlave vám neustále beží film vašej lásky a rozchodu. A tak dookola spriadate plány ako ho dostať späť. A nebránite sa ničomu. Ste rozhodnutá strpčovať mu život dovtedy, kým sa nevráti.

Doslova nenávidíte jeho novú partnerku. Hádžete na ňu vinu za váš zbabraný vzťah a za to, že ste sama. Stále máte potrebu ohovárať ju pred vašimi kamarátkami a keď vás niekto upozorní, že už by ste mohli skončiť a ísť vo svojom živote ďalej, urazíte sa. Neostýchate sa ju kontaktovať a povedať jej pekne od srdca, čo si o nej myslíte. Píšete jej správy plné nenávisti.

Kontaktujete jeho kamarátov a snažíte sa zisťovať od nich informácie o vašom ex a jeho novej láske. Ste otravná a oni by sa vás najradšej zbavili. Ale vy sa nedáte len tak ľahko odbiť a dobiedzate. Po nových informáciách sa, samozrejme, cítite pod psa, ale pátranie po tom, ako váš ex žije si neviete zakázať.

Kamarátky sa vám pomaly začínajú vyhýbať… Vašou jedinou témou rozhovoru je totiž váš ex. Už nedokážu počúvať vaše ponosy a nenávistné reči. V takýchto situáciách, najmä, ak vás kamarátky niekoľkokrát upozornia, že ste už prekročili akékoľvek hranice, by ste si mali povedať rázne „dosť“. Môže sa totiž stať, že okrem toho, že ste bez partnera, zostanete aj bez priateliek.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #expartner

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...