Polohy, ktoré garantujú kvalitné vyvrcholenie

Orgazmus sa nedá zaručiť, ale existuje niekoľko tipov, ako sa k nemu lepšie priblížiť.

20.03.2014 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Existuje veľa polôh, pri ktorých sa neobídete bez skvelého vyvrcholenia.
debata

Dobrý milenec, uvoľnené telo aj myseľ sú základom, no nezabudnite ani na orgazmické polohy. Ženy po celom svete bažia po dokonalom vyvrcholení a tak skúšajú, testujú a radia ďalším ženám, ako na to, ak si chcú pri milovaní orgazmus uhrať aj pre seba.

Nohy na plecia

Na tie partnerove, pochopiteľne. Prevedenie tejto polohy nie je žiadna zložitá gymnastika. Začnete klasickým misionárom, ale vyložíte partnerovi nohy na plecia. Pozor, tým sa táto poloha nevyčerpáva. Veľmi vhodné je, aby vás partner uchopil rukami za zadoček a mierne nadvihol. Partner si môže sadnúť, alebo dať nohy pod seba. V tejto pozícii získavate rozkoš, ktorú poznáte pri misionárskej polohe plus veľmi intenzívne trenie bodu G a, prirodzene, sa vám zúži aj vagína, čo bude príjemné pre oboch.

Vylepšená poloha odzadu

V polohe odzadu ženy často dosahujú orgazmus práve pre netradičnú stimuláciu vagíny. Existuje však spôsob, pri ktorom sa neobídete bez skvelého vyvrcholenia. Úplne stačí, ak máte partnera, ktorý sa popri prirážaní rád povenuje aj vám. Klasickú pozíciu si vylepšite tým, že šepnete partnerovi, aby vás objal a jednou rukou popri milovaní dráždil klitoris. Slasť, ktorá sa dostaví, nemá hranice.

Pinball

Poloha, ktorá má v sebe veľký potenciál. Ľahnete si na klasiku, pričom partner ostane kľačať. Chytí vás za nohy, zdvihne a v tejto pozícii do vás hlboko vnikne. Je síce potrebné mať trošku vytrénovanejšie bruško, ale ženy, ktoré sa tejto polohe pre jej orgazmické účinky oddávajú tvrdia, že to za návštevu posilňovne rozhodne stojí. Poloha údajne nie je len o dráždení pohlavia, ale nahráva jej aj odovzdanosť do rúk partnera a pocit, že vás pevne drží a celej sa vás zmocnil. Právne psychika v prípade orgazmu veľa napomáha.

X – Factor

Ide o jednu z nových polôh, ktoré vyšľachtili milenci z polohy najobľúbenejšej, teda z misionára. Je určená pre všetkých, ktorí milujú klasiku, ale dopriali by si viac orgazmu. Základom je prijať partnerov penis v misionárskej polohe a následne sa vytočiť nohami aj trupom do strán, aby ste pripomínali veľké X. Jemne, citlivo, ako vám to bude príjemné. Frikčné pohyby v tejto pozícii si muži aj ženy nevedia vynachváliť a za benefity v podobe netradičného dráždenia ďakujú divokými vzdychmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milenec #sexuálne polohy #orgazmus

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....