'Hand made' sexuálne pôžitky

Nebude reč o sebaukájaní, ale sexuálnych technikách, ktoré si s partnerom pripravíte, ako sa hovorí, na kolene.

17.03.2014 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Variácií servírovania na nahom tele je mnoho.
debata

Žiadne návštevy sexshopu a žiadne, alebo len minimálne výdavky. Pritom výsledný efekt bude neskutočne intenzívny. Kto by to nebral?

Hry s vyzývavosťou

Niektoré kostýmčeky sú viac vyzývavé ako iné. Vždy budú viac sexi podväzkové pančušky ako klasické pyžamo. Našťastie, všetko má svoje „ale“ a každá výnimka potvrdzuje pravidlo. Aj pyžamo či kuchynská zástera sa môžu stať vysoko atraktívnym oblečením. Stačí, že ho predvediete naozaj zvodne. Odhalíte kúsok zadočka, alebo necháte vaše bradavky, aby presvitali mierne cez textíliu. Vyzvite svoje telo na súboj s konvenčnosťou a ukážte svetu, ako je možné pôsobiť sexi aj v niečom, čo bežne s príťažlivosťou nesúvisí.

Masáž

Nielen senzuálna, ale aj intenzívna, tantrická, alebo taká amatérska, no plná nehy a živočíšnosti. Rozhodne to nebude masáž, ktorá vás postaví na nohy po športovom výkone, ale naopak, k výkonom nabudí. Nie nadarmo sa na trhu objavili aj kombinácie masážneho a lubrikačného gélu v jednom. Masáž je erotická, uvoľňujúca, stimulujúca. Skutočne sexuálny „hand made“ zážitok, ktorý kto nevyskúša, o veľa prichádza.

Filmová kuchárka

Varenie je teraz v kurze a v posteli najviac rozpáli studená kuchyňa. Šľahačka, jahody, džem, med. Variácie servírovania vás napadnú aj samých. Najlepšie na stolovanie sú, samozrejme, erotogénne zóny, ktoré si najprv vychutnajú atraktívne dráždenie pomocou novej techniky a prirodzene aj to, ako budete jedlo z tela konzumovať. Efektívny variant romantickej večere, alebo aspoň dezertu.

Príbeh

Možno nie ste najlepšou rozprávačkou erotických príbehov. Našťastie, máte k dispozícii množstvo kníh a časopisov s erotickou zápletkou, ktorá chytí za srdce. Samotné spoločné čítanie vášnivých epizód poteší partnera, ktorý vo vás objaví intenzívny pocit vášne. A potom sa to všetko začne. Ako podľa scenára, ale zároveň naživo. Prežiť milostný príbeh ako z románu tak nemusí byť vôbec problém.

Exhibicionizmus

Predvádzajte sa. Exhibicionizmus medzi partnermi by nemal byť tabu. Je potrebné, aby ste sa sem tam vyzliekli. Zavrteli zadočkom. A to stačí?, pýtajú sa mnohé ženy. Prirodzene, stačí, pretože pre partnera je otvorená nahota doma takou malou exotikou a exotiku veľmi obľubujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne hry #sexuálne techniky

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....