Využite jar pre zlepšenie partnerského sexu!

Zo zeme vyskočia prvé snežienky a to je čas, kedy sa mužom vzbúria hormóny. Prvé štíhle nohy v sukniach začnú okupovať ulice.

17.03.2014 17:30
sexuálne hry - jar - energia Foto:
Muž je prirodzene sexuálne stimulovaný erotickými podnetmi okolia. Zástupy dlhých štíhlych nôh a odkrývajúcich sa dekoltov nenechajú nikoho chladného.
debata

Tie šťastné partnerky toto obdobie využijú pre vlastnú rozkoš, zlepšenie sexu a utuženie partnerstva. Tie, ktoré stále nevedia, ako pracuje chémia v chlapoch, budú len žiarliť, trestať za pohľady smerom k cudzím zadkom a so vzťahom to pôjde od desiatich k piatim.

Marec – poberaj sa starec

Porekadlo možno aplikovať aj na staré, zvráskavené a prezreté vzťahy. Nech sa poberú kade ľahšie. Povie si nejeden muž a otočí svoj krk za cudzou ritkou, ktorá má minisukňu ako zbojnícky opasok. Jar je naozaj veľmi častým obdobím na rozpad vzťahu. Na druhej strane, ženy ktoré vedia ako na to, si vedia z mužovej „ruje“ uchmatnúť svoje a pripútať partnera ku vzťahu ešte tesnejšie.

Viac slnka, potešenia, sexu

Je to tak. Mužom po období spánku a prepínania televíznych programov vstúpi do tela nová vlna testosterónu, adrenalín a vášeň. Nech robíte čokoľvek, nikdy nezabránite ani mužovi s invalidnou paličkou, aby sa obrezal za cudzími telami. Jar je obdobím, kedy sa sexuálny apetít odráža od dna a to je znamenie, kedy sa môžete pre partnera stať omnoho viac tou pravou, ako všetky tie, ktoré obdivuje.

Nesnažte sa zmeniť, ale využiť

Otáčanie krkov a obdivné pohľady z mužskej strany k ženám nezmeníte. Koniec koncov, to by ste po boku nemali ani muža. Nevynakladajte zbytočne energiu na to, aby sa zmenil, ale skôr na to, aby ste toto obdobie mužského tokania naplno využili. Jednoduché pravidlo. Ak už sa necítite na to, aby ste vypochodovali so „šteklami“ a krátkou sukňou na chodník, aspoň doma partnerovi pripravte viac erotickej zábavy.

Nahé nožičky, vyzlečené sledovanie televízie, dráždenie jeho zmyslov a fantázie. To, čo nasal pri prechádzkach po vonku zúročí aj doma v spálni a ešte vám bude povďačný. V prvom rade preto, že mu nerobíte výčitky a v druhom preto, že vás sám môže uspokojiť a nekrčiť sa pod perinou s rukami v rozkroku ako v časoch, keď ho vzrušovali spolužiačky, ale v posteli mal akurát detské hračky.

Hrajte sa spoločne

Muž je prirodzene sexuálne stimulovaný erotickými podnetmi okolia. Zástupy dlhých štíhlych nôh a odkrývajúcich sa dekoltov nenechajú nikoho chladného. Doprajte si prvú jarnú kávu na terase, pivo niekde na slniečku a venujte sa erotike. Rozprávajte sa o sexuálnych hrách, praktikách, všetkom, čo by ste chceli skúsiť. Zalovte v mysli, určite sa toho dosť nájde.

Ak nie, pokojne si zopakujte aj obľúbené polohy. Možnosť porozprávať sa o sexe so ženou, keď je vzduch na prasknutie nabitý erotikou, robí z bežných partneriek dokonalé partnerky a z bežných mileniek sexuálne dračice. Jar je obdobím, keď pučia nielen kvietky v záhrade, ale aj pocit, že jeden k druhému patríte. Treba ho však trošku „prihnojiť“ a dať mu, čo potrebuje

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #JAR #erotika #sexuálna energia #zlepšenie intimity

+ Mali by ste sa viac usmievať, potrebujete emocionálnu sebadôveru.
Nehovorte ľuďom okolo seba ako majú pracovať,...

+ Čas venovaný príprave jedla je investíciou do vášho šťastia a zdravia.
S peniazmi hospodárte opatrne, mali by...