Štyri typy mužov, ktorí sú najväčšími neverníkmi!

Zamilujete sa, rozumiete si, v posteli je z neho básnik a v živote hrdina.

15.03.2014 17:00
mamičkin maznáčik, syn, nevera Foto:
Dostať do vzťahu mamičkinho maznáčika, nie je výhra.
debata (1)

Chcete ho len pre seba, dávate mu všetko a zdá sa vám, že už nič iné by v živote okrem vás nemusel potrebovať. Zrazu prichádzate na to, že dokonalý obraz má trhliny v podobe inej ženy. Hovorí sa o géne nevery, slabej vôli, alebo myslení údom. V každom prípade však isté typy mužov, hoci sa javia nanajvýš neškodne, sú predurčené k tomu, aby boli chronickí lámači sŕdc.

Playboy

Tradične patria medzi najväčších neverníkov muži, z ktorých sa najviac tešíte, že ste ich získali. Každá žena je z nich namäkko. Vedia, že príroda im dala gény, vďaka ktorým skoro každej žene idú nôžky od seba. Problém je, že muži sú lovci a máloktorý z nich vie ohrdnúť korisť, ktorá sa im sama bezbranne ponúka. Mať krásneho sexi playboya zaváňa tým, že nebudete v jeho živote jediná. Na druhej strane ide často o sexuálne prehrešky povrchné a môžete byť šťastní, akurát sa mu netreba príliš hrabať v mobile.

Mamičkin maznáčik

Dostať do vzťahu mamičkinho maznáčika, nie je výhra. Niekedy však stojí za to vysekať z naivky statného chlapa, ktorý by mal byť vďačný za to, že ste mu ukázali všetky (milostné) krásy života. Pozor, ak si myslíte, že konečne sa zbavil zlozvyku uprednostniť mamu nad partnerku, striehnu nové nástrahy. Žiadna žena nie je pre neho tak dobrá ako vlastná mama. V snahe nájsť tú pravú náhradu má tendenciu obzrieť sa za každou sukňou a skúsiť, či mu nakoniec predsa nedáva viac. V chronickom prípade nie sú spokojní nikdy s jednou ženou. Majú niekoľko mileniek a z nich si vyskladajú to, čo im v podstate v živte najviac chýba – náhradnú mamu.

Rodený dobrodruh

Chce skúsiť všetky dobrodružstvá na svete. Plánuje navštíviť aj tie najzapadnutejšie miesta. Láka ho akákoľvek výzva. Idete do kolien z povahy muža, s ktorým niekedy nie je nuda? Majte sa na pozore a nevypínajte ostražitosť. Každý nový zadok, rozkrok a prsia sú pre neho výzva, ktorú treba prežiť, pretože carpe diem je poslaním života. Len čo zasiahne vzťah s dobrodruhom rutina, obvykle sa vracia domov iba preto, že má navarená a opraté. Nudu neznesie. V prípade, že viete byť ako nevyčerpateľné nádoby sexuálnych rozkoší a dobrodružstiev, môže vzťah vydržať aj v monogamii. Nebude to však jednoduché.

Tichá voda brehy myje

Typ, od ktorého by to nikto nečakal. Vyzerá naozaj ako prototyp nevinnosti a preto mu ženy sadajú na lep ako muchy na med. Paradoxne najväčší sexuálni maniaci sa javia pred okolím ako nenápadní a tichí muži. A takí sú aj niektorí neverníci. Majú kravatu a odznak vzorného otca rodiny. Nie je vylúčené, že v nedeľu nevynechajú ani návštevu kostola. Nič nenasvedčuje tomu, že ich myšlienky siahajú poza bučky. Zato kolegyne v práci, tie by vedeli rozprávať.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #chlap #neverník #mužská povaha #štyri typy

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...