Nedokáže mať vzťah? Cúvajte!

Niečo vám na tom vašom mužovi nehrá? Áno, žiaľ, je čudný od prvej sekundy, kedy ste sa dohodli, že spolu "budete chodiť".

12.03.2014 17:30
nešťastná láska Foto:
Hneď, ako ho odhalíte, utekajte. Netrápte sa dlho.
debata

Veľmi pozorne sledujte svoju intuíciu. Ak stretnete toho pravého, budete o tom vedieť. Ak stretnete omyl, tiež to možno vycítite okamžite. Prišiel, aby ste sa od neho niečo naučili. Ale buďte na pozore. Ak vycítite, že tu niekde je hranica, za ktorú nezájdete a ste presvedčená o tom, že trápiť sa nechcete (čo ste), cúvajte, kým je čas.

Áno, bude to bolieť, ale tá bolesť sa zrejme nedá porovnať s tou, ktorá by prišla, ak by ste utrpenie ťahali ďalej. Nehovorte si vetu, že „radšej sama“. Radšej myslite na niekoho nového, koho si iste v živote zaslúžite. Myslite na to, že po zlom prichádza dobré. Tak našťastie máte to zlé za sebou.

Muža, ktorý nevie mať vzťah, odhalíte ľahko. Možno vás aj ľúbi, no nevie s vami dlhšie vydržať. Sledujte, ako sa správa ráno po vašej spoločnej noci. To, ako sa cítite vy, teraz nebude až také dôležité. Hoci potešte sa, ak ste niečo negatívne zažili v súvislosti s ránom v minulosti, čo teraz už necítite. Pohli ste sa vpred. On sa však možno bude „ošívať“, bude sa cítiť neisto a vycítite, že najradšej by zdúchol.

Muž, ktorý nevie mať vzťah, asi miluje svojich kamarátov, televízor a až príliš svoju prácu. Necestuje, lebo načo. A je absolútne nespoločenský. O rodine hovorí málo, pretože už teraz sa desí toho, že by vás s ňou mal zoznámiť. On by možno vzťah aj chcel, ale to nevie. Možno sa trápi. S tým však vy nemáte nič spoločného. Utekajte. A pamätajte si: Máte kopec času. Utečte od neho, no potom sa zastavte. Do vášho života príde človek, akého si skutočne zaslúžite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zlý vzťah #cúvať zo vzťahu

+ Nezabúdajte aká je vaša pokožka citlivá, podľa toho sa správajte.
Čím neskôr sa do svojej práce pustíte tým...

+ Vyvážená strava a hydratácia sú základmi šťastného života.
Budovanie profesijných vzťahov vás posunie vpred,...