Staré pravidlá randenia, ktoré fungujú... Vyskúšajte ich!

Ste zvyknutá všetko riadiť a hrať prvé husle za každých okolností? Zvoľnite a nechajte sa očariť mužom. Napríklad takto:

12.03.2014 10:00
rande, večera Foto:
Prečo si nedopriať krásny pocit "obletovanej" ženy?
debata

Nechajte muža, nech vás „loví“

Milujú vzrušenie, chcú ženu, o ktorú sa musia snažiť. Ak nejakú dostanú priveľmi ľahko, či sa im dokonca ponúkne sama, nie je to pre nich vzácna „korisť“. Možno si poviete, že v dnešnej dobe, keď sa ženy mužom doslova núkajú, ostanete s týmto starým prístupom „na ocot“. Ale nie je to pravda. Samozrejme, vysielať nejaký signál smerom k tomu, kto sa vám páči, by ste rozhodne mali, ako ostatné kroky smerujúce k rande už nechajte naňho. Možno budete čakať o čosi dlhšie, ale vyplatí sa. V záplave ľahko dostupných žien budete vzácna, iná a žiaduca. Uvidíte, len nestrácajte trpezlivosť.

Nepozývajte ho okamžite k sebe domov

A nejde len o sex na prvom rande. Ide aj o obyčajnú návštevu, posedenie pri káve či víne. Najskôr si ho „oťukajte“ vonku, mimo vášho súkromia. Pozvanie k vám by malo byť preňho už niečím viac, čo znamená, že mu pomaly otvárate svoje srdce. Váš domov je predsa akási intímna zóna a nepúšťate do nej každého na počkanie. Takéto pozvanie totiž sľubuje čosi viac a keď na to nie ste pripravená, tak to nerobte.

Umožnite mu, aby sa prejavil ako muž činu

Pod tým sa rozumie aj džentlmen. Ale nielen to. Užívajte si pocit ženy, o ktorú má muž vážny záujem. Nechajte ho, aby vám ukázal, že je muž na správnom mieste. Vyberie podnik, odporučí vám jedlo, zaplatí účet, odvezie vás domov. A k tomu ďalších sto maličkostí, ktoré si nevychutnáte, ak budete hrať na rande prvé husle vy. Prečo sa nenechať obskakovať a príjemne zabávať, keď je príležitosť?

Doprajte mu pocit, že je na vás hrdý

Ste krásna žena a on to vie. Ale je dosť ješitný na to, aby sa túžil vami popýšiť pred ostatnými. Ak vás pozve niekam na párty či na večeru s jeho priateľmi, nezanedbajte to. Berte pozvanie ako výzvu. Doprajte mu pocit hrdosti, keď sa po jeho boku objavíte práve vy. Krásna žena, ktorá má navyše zmysel pre humor, vie sa baviť s ľuďmi a dokáže na seba upozorniť. Pozor! V žiadnom prípade nie vyzývavosťou, ale rafinovane. Neseďte po jeho boku iba ako „ozdoba“, snažte sa získať si na svoju stranu jeho priateľov. Pretože mužom na názoroch kamarátov naozaj záleží.

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #očarenie #lovec

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...