Zaručené triky na vylepšenie erotickej atmosféry

Ako prechádzka voňavou záhradou. Ako čarovné prostredie bájnych erotických lákadiel východných krajín. Neskutočný zážitok slastí ešte pred samotným milovaním.

11.03.2014 08:30
láska - partneri - vášeň - sex Foto:
Ako vylepšiť atmosféru intimity medzi dvoma partnermi?
debata

To všetko a omnoho viac môžete zažiť aj na svojej starej dobrej posteli, kde ste si mysleli, že viac ako misionárska poloha váš už postretnúť nemôže. Buďte si s partnerom navzájom misionármi lásky a atmosféru predohry nabite pulzujúcou energiou sexuality. Čítajte ďalej a inšpirujte sa horúcimi trikmi.

Erotická meditácia

Samotný pojem meditácia je spojený s vysokou koncentráciou mysle a vnímaním nových energií. Skúste pätnásť minút meditovať spolu. Nie len tak v jednej izbe. Nahí a dotýkajúci sa. Začnite najprv opretí chrbtom. V ďalšom leveli môžete meditovať v milostnej polohe obrátenej k sebe, aby ste cítili kontakt vašich tiel, pripadne pohlaví. Meditujte však skutočne. Dýchajte, uvoľnite svoju myseľ a nič nerobte. Uvidíte, ako ľahko do vás vstúpi sexuálna energia. Akoby ste boli vzájomne prepojení a pritom iba využívate meditačné techniky spolu s energiou sexuality. Dokonalá kombinácia, po ktorej bude milovanie novým druhom zážitku.

Natieranie tiel

Masážne oleje, vonné silice, alebo aj obyčajné roztieranie telového mlieka po kúpeli môže byť malý rituál. Stačí niekoľko vyzývavejších polôh a chuť dotýkať sa partnera. Nehovoríme o masáži, iba o jemnom natieraní. Samotné vláčne pohyby po nahej pokožke s občasným poškrabkaním citlivých miest prehlbujú pocit vzájomnosti. O tom, že atmosféra prajúca sexu sa rodí práve tam, kde sa dvaja ľudia hlboko ľúbia, hovoriť netreba.

Odolávajte vzrušeniu

Ide o zjavný paradox, ale aj cestu k erotickej extáze. Obvykle sa snažíme od prvej pusy čo najrýchlejšie dostať k vzrušeniu a muži k erekcii. Obíďte tento postup. Dohodnite sa s partnerom, že hoci ste nahí a dostávate masáž, nehu, láskanie, alebo sa len hladkáte navzájom v náručí, budete sa snažiť potláčať stupňujúce sa vzrušenie.

Vaše telo a nervové zakončenia budú vnímať dráždenie naozaj intenzívne, akurát vaša myseľ bude brániť naplneniu pôžitku. Ak si po niekoľkých minútach potláčania poviete, že sa chcete jeden druhému oddať, bude to extáza, ako keď exploduje trhavina v uzavretom priestore. Všetko sa zrazu otvorí a vaše telo bude nahromadenú sexualitu zo seba dávať von a vy prežijete skutočné erotické potešenie.

Nalaďte sa

Nepodceňujte prípravu. Pre sex a hlavne vzrušenie a atmosféru je skutočne kľúčová. Už len nastriekanie si obľúbenej vône na seba, obliekanie sexi bielizne. Všetko je nesmierne vzrušujúce pre partnerku, ktorá sa teší na milostné splynutie. Nevnímajte prípravu na sex ako niečo, čo robíte pre partnera, ale niečo, čo si užijete sama pre seba. Maľujte si obraz dokonalého sexu ešte pred tým, ako vstúpite do spálne. Potom sa vaše želanie stane partnerovým rozkazom…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vášeň #erotika #atmosféra

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...