Najkrajší sex, zažijete keď...

Pri dokonalom sexe nejde o to koľko schudnete, vypotíte, alebo vystriedate polôh. To všetko sú len sprievodné javy milovania, ktoré majú na jeho kvalitu len mizivý dopad.

05.03.2014 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Nová poloha preruší obvyklé posteľné rituály.
debata

Pomenovanie najlepší sex bude patriť milostnému zážitku, po ktorom vám ostane hlava v oblakoch napriek tomu, že budete nohami stále v posteli.

Oslobodíte svoju myseľ

O sexe sa hovorí ako o telesnej láske, ale jeho kvalita opúšťa iba hranice telesných kvalít. Veľkosť partnerovho prirodzenia tiež pochopiteľne napomáha kvalitnému zážitku, ale na druhej strane, aj muži s rekordnými rozmermi nepohnú s rozkošou bez uvoľnenej mysle. Nie nadarmo vedci tvrdia, že najdôležitejším sexuálnym orgánom je náš mozog. Žiadna žena nedosiahne vyšší level rozkoše, ak je stále obklopená starosťami, predsudkami, otázkami, či nebodaj komplexmi. Niekedy pred milovaním pomáha aj päťminútová meditácia. Pokojne počas nej môžete byť už nahí. Zážitok z milovania neskutočne prehĺbi očistenie mysle od starostí a sústredenie sa na pocity radosti.

Oddialite potešenie

Môže sa to zdať ako jasný paradox, ale platí, že na dobré sa čaká. Nepodľahnite priamej ceste k vyvrcholeniu, ale urobte všetko pre to, aby ste milovanie prerušili. Predohra a náznak milovania. Potom príjemné škrabkanie, alebo iba masáž. Skúste svoju vášeň rozprúdiť a znovu utlmiť. Tri takéto cykly a orgazmus bude skutočne ako zemetrasenie vo vašich útrobách.

Skúsite novú polohu

Menej tradičný, ale spoľahlivý spôsob ako zažiť váš sex snov. Nová poloha totiž preruší obvyklé posteľné rituály. Nie je veľmi pravdepodobné, že ju zvládnete okamžite na jednotku, ale po skusoch sa môžete vrátiť k tradičnej polohe, alebo naopak zvládnuť vyvrcholenie v novej. V oboch prípadoch objavíte nové formy dráždenia, spoločnej snahy o poskytnutie lásky, nehy a rozkoše tomu druhému. To dodáva sexu ten pocit, že patrí k najkrajším.

Zahráte si hru

Ženy aj muži označujú za najlepší sex obvykle ten, ktorý bol niečím netradičný. Pritom čo sa potešenia týka, nemusel byť nutne ten najkrajší, ale ostal v pamäti spomedzi všetkých priemerných láskaní. Dôvod je jednoduchý. Na malú chvíľu objavíte možnosti, ktoré ste doposiaľ so sexom nespájali. Môže to byť spontánny sex alebo hra v sexi kostýmčekoch. Prípadne milovanie na ceste vlakom. Čokoľvek, čo spraví z milovania hru miesto „partnerskej povinnosti.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...