Stáva sa z vás zúfalá "stíhačka" mužov?

Nedáte mu pokoj ani na minútu a jeho pozornosti sa zúrivo dožadujete? A to nie je všetko...

03.03.2014 16:00
hádka, rozchod Foto:
Správate sa priam šialene?
debata

Strach z toho, že zostanete navždy sama vás celkom opantal. Okruh vašich single kamarátok sa stále zmenšuje a vás prepadá panika. A tak sa chytáte každej možnej príležitosti, ktorá ponúka chlapa. Akéhokoľvek… Aj vy patríte do kategórie žien prenasledovateliek či až „stíhačiek“?

Nemáte pokoj kým vám nesľúbi večnú lásku. Ste taká otravná, že naozaj prikývne na čokoľvek, len aby ste mu už dali pokoj. Je z vás vyčerpaný, unavený a možno aj zúfalý. Prestáva sa mu páčiť žena, ktorá sa z vás po niekoľkých stretnutiach stala. Večne vystresovaná či až chorobne zamilovaná osoba, ktorú nič neuspokojí. Vyžaduje neustále dôkazy lásky.

Stále sa mu ponúkate. A v akejkoľvek podobe. Ako gazdinka, milenka, matka jeho detí… Ste k dispozícii kedykoľvek, nikdy nemáte žiaden zaujímavý program, žijete len pre vzťah. Prestávate byť preňho niečím vzácnym, ste veľmi ľahko dostupná. A to je chyba. Muža prestanete zaujímať, on potrebuje aj kus dobrodružstva a tajomná.

Prosíkate, vyhrážate sa a stále dookola. Nikdy nie ste v pohode. Buď ste nešťastná z toho, že vám neodpovedá na sms-ky či telefonáty alebo sa vyhrážate rozchodom. Stále s ním bojujete o čosi, čo chcete mať len a len vy. Jeho predstavy o vzťahu neakceptujete, dookola si hudiete svoju pesničku. Nič okrem vašich predstáv neuznávate a keď on neskáče, ako vy pískate, stávate sa hysterickou.

Vyžívate sa v scénach nielen doma, ale aj na verejnosti. Bez rozpakov sa objavíte pred jeho prácou a už aj robíte poriadky. Plačete, vrieskate a tvárite sa ako bohyňa pomsty či ako nešťastnica na pokraji nervového zrútenia. Čokoľvek, čo sa vymyká z „normálu“. On sa ide prepadnúť pod čiernu zem, ale vy sa rozhodne nevzdávate svojej šance.

Po týždňovej známosti ho ťaháte k vám domov na nedeľný obed a rodičom opisujete vaše plány na nasledujúcich päť až desať rokov. On sa nestačí čudovať, čo sa okolo neho deje ani kam sa to vlastne dostal. A to isté očakávate od neho. A keď sa pozvanie k jeho rodičom stále „nekoná“, začínate sa ho rázne a otravne dožadovať.

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #zúrivosť #pozornosť #zúfalstvo

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...