Sex každý deň. Ako ho docieliť?

Pochopiteľne, že pri sexe nejde o kvantitu, ale mať kvalitu každý deň je azda sen každého zamilovaného páru.

01.03.2014 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ak si neužívate spoločné milovanie, nemá zmysel sa siliť do každodennej aktivity.
debata (1)

Realita je iná a milovanie sa v partnerstve ustáli na priemerne dvoch súložiach týždenne. Mnoho párov je však šťastných, ak ich orgazmus navštívi aspoň raz do týždňa. Pritom dobrý sex každý deň nie je mýtus, ale veľmi ľahko zdolateľná méta.

Treba chcieť

Bez odhodlania to nejde. V práci, v živote, v športe, ani v sexe. Hoci je sexuálny pud v prvej trojke najsilnejších pudov, bez chcenia to nebude. Navyše musia chcieť obaja, pretože ak je snaha iba na jednej strane, smeruje to k frustrácii a rozpadu celého vzťahu. Rozdielne predstavy o milovaní sú často horšie ako rozdielne svetonázory. Nemusíte navštíviť žiadny motivačný seminár, len sa jednoducho rozhodnúť, že sex každý deň chcete. Už to je polovica úspechu.

Sex musí chutiť

Bez toho, aby ste si spoločné milovanie užívali, nemá zmysel sa siliť do každodennej aktivity. Spravte si malý partnerský prieskum. Spýtajte sa partnera, čo chce v posteli, čo ho baví, vzrušuje a rovno predostrite aj svoje požiadavky na kvalitný sex. Žiadne dovtípenie sa, či náznaky, pekne z mosta doprosta a zreteľne. Už tak nebudete večer musieť iba dúfať, ale tešiť sa.

Čas

Najlepší je ráno, takže vstávať spolu minimálne cez víkendy sa oplatí. Po návrate z práce, miesto nudného seriálu alebo len tak, pri príprave večere. Dôležité je nájsť si čas na seba aj nežnosti. Niekedy to môže byť hodina, inokedy desať uspokojivých minút. Povedať, že nemáte čas, je hazardovanie s priazňou partnera aj osudom vzťahu. Pritom sa nájde stále viac dvojíc, ktoré tvrdia, že nemajú čas na každodenný sex.

Nekonvenčnosť

Musí byť. Aj slovenské sitcomy sa rýchlo opozerajú, keď strácajú invenciu. Preto je veľmi dobré sa na sex pripraviť a skúšať niečo nové, k čomu vás inšpiruje vzájomná nahota. Ak chcete mať sex každý deň, nemôžete byť ako verklik. Pamätajte na to, keď budete ležať na chrbte a pomaly dávať nohy od seba.

Musíte sa milovať

Je to jeden zo základných predpokladov, aby ste sex každý deň začali aj uskutočnili. Láska oboch partnerov je nutný predpoklad túžby po milovaní. Zároveň milovanie udržuje v interakcii vášeň a lásku. Je to taký začarovaný kruh, ktorý keď vezmete zo správneho konca užívať si budete celý život.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erotika

+ Nájdete veľkú záľubu v cvičení jogy, ktorá vám ukáže cestu.
V práci nájdete novú motiváciu, ktorá povzbudí vašu...

+ Zdravá strava prináša nielen zdravie, ale aj pocit šťastia a pokoja.
Spolupráca s kolegami otvorí dvere k novým...