Vášnivé variácie misionára, ktoré sa oplatia!

Kto by nepoznal misionára odpredu aj odzadu a predsa. Aj na tejto polohe ostalo ešte veľa nepoznaného.

28.02.2014 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Misionár je obvykle náročnejší na mužský výkon v posteli.
debata

Vyčerpajte možnosti, ktoré najznámejšia poloha milencov dáva a prestanete hovoriť, že je to ako šlabikár pre malé deti a rutina pre dvojice, ktorým chýba fantázia.

Obrátený misionár

Tak trochu sa podobá na jazdeckú polohu, rozdiel však je, že partnera necháte pod sebou. Iba si navzájom vymeníte pozície, samozrejme, že vaše stehná budú obtekať tie jeho. Vy budete tou, ktorá sa bude na partnerovi hýbať a jemne si pri tomto pohybe trieť aj bradavky. Rozkoš ktorú dosiahnete revanšuje námahu vyvinutú miesto partnera, ktorý si mimochodom túto polohu bude rovnako užívať.

Mačiatko

Správanie žien pri misionárskej polohe je od pozície absolútneho dreva až po nežné mačiatko. Ten prvý model muži nenávidia, ten druhý milujú. Nepomáhate jeho penisu len panvou, ale celým telom. Ste ako dve naolejované koľajnice. Jemným pohybom vychádzate partnerovi v protismere. Je to dokonalá pozícia pre nežné a ľúbostné milovanie. Žiadne prudké ani rýchle pohyby, ale aj pomalý sex vie priniesť rýchle vyvrcholenie.

Skríženie

Nejde o nič zložité. Miesto ležania na sebe sa vytočíte mierne do strán, takže budete pripomínať písmeno X. Táto poloha zaručuje stály zrakový kontakt, ale dochádza aj k zúženiu vagíny a intenzívnejšiemu prieniku. Vyskúšajte a táto variácia vám prinesie nové potešenia.

Pre lenivého partnera

Misionár je obvykle náročnejší na mužský výkon v posteli. Pri únave aj pre ozvláštnenie pozície je vhodné, ak sa muž oprie lakťom akoby sa chcel dostať vedľa vás a vy mu jednu nohu vyložíte na rameno. Hlboké vniknutie, intenzívne pocity, stále tak trochu misionár a pritom veľmi praktický. Veľa rozkoše za menej námahy, to sa oplatí.

Úzka jaskynka

Misionár je tradičný s nohami ženy doširoka. Pre skúsenejším milovníkov existuje aj variácia, pri ktorej sa partner rozkročí nad vami a vy dáte nohy spolu čo najbližšie. Stačí, aby do vás vnikol a v tomto zovretí milovanie dostáva iný rozmer. Ak partner má rád užšiu vagínu, plne mu ulahodíte. Samozrejme ani vy neobídete „nasucho“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...