Premeňte ruky na dokonalý nástroj rozkoše

Partner sa poteší, keď budete svojimi rukami dokonale zvládať nielen varešku, ale aj majstrovstvo rozkoše.

25.02.2014 13:00
masáž, dotyky, ruky Foto:
Pripravte partnerovi pôžitok v podobe novej hry s vašimi rukami.
debata

Čo už len môže byť na dvoch dlaniach také zaujímavé? Ak ich neviete používať, tak v podstate nič, ale ak nimi viete čarovať, muž vás bude považovať za bosorku rozkoší. Naučte sa recepty slastí rúk pekne krok za rokom.

Ruky pri orálnom sexe

Sú doslova nenahraditeľné. Nepredstavujú fingovanie, ktorým maskujete, že vaše hrdlo nie je dostatočne hlboké. Používať ruky pri orálnom sexe je však skvelý trik. Jedna ruka na jemné hladkanie semenníkov a tou ďalšou môžete masírovať telo penisu, alebo sa vrhnúť na pomalú a jemnú masáž prostaty. Tejto praktiky sa muži nevedia nabažiť a v kombinácii s činnosťou vášho jazyka sa stanete odborníčkou na privolávanie skutočnej extázy. Skúste zapojiť ruky k láskaniu už dnes.

Úžasná sila dlaní

Jemná erotická masáž, to je tlak dlaní a jemné láskanie erotogénnych zón. Pripravte partnerovi pôžitok v podobe novej hry s vašimi rukami. Nahrejte si ruky nad plameňom sviečky a prechádzajte nimi po partnerovom tele. Alebo naopak teplo striedajte s ich schladením vo vode. Extáza sexuality totiž nie je len o manuálnom dráždení správnych miest, ale aj láskaní celého tela. Ak ste obaja nahí a hráte sa hru na horúce a studené dlane spolu, vzrušenie bude postupne narastať, až si nakoniec dlane prepletiete a maznanie zakončí horúce milovanie.

Ruky objaviteľky

Ženské ruky si držia výsadu jemnosti. Zvýraznite ju. Správajte sa k partnerovu rozkroku s náležitou ženskosťou. Hladkajte ho v oblečení. Nežne, akoby ste v rukách mali niečo cenné. Keď je partner dostatočne vzrušený, iba jemne odtiahnite nohavice, pohlaďte jeho pokožku penisu, vezmite ho do ruky a prežívajte tú radosť spolu s ním. Vaše ruky bude milovať a tento jemný a nežný útok na jeho prirodzenie si bude, ako súčasť predohry, želať zas a znova.

Používajte ruky pri milovaní

Kde ich máte počas spoločného láskania? Strnulo ich držíte partnerovi na chrbte, alebo okolo ramien? Aj vtedy, keď si myslíte, že ruky už nie sú potrebné, vedia zvýrazniť pocity rozkoše. Tento trik ovládajú dobré milenky. Pohládzajte partnera po zadku, pokojne aj po chrbte, kde si môžete dovoliť aj zatnúť jemne nechty. Viete, že okrem vzdychov sú to práve ruky, čo vášmu partnerovi napovie, ako veľmi si s ním milovanie užívate? Je potom vo vašich rukách, či bude milovanie rozkošné, alebo si ho vyhodnotí ako mdlé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #erotika #rozkoš #láskanie #senzuálna masáž

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...