Tají vám milenku? Takto sa prezradí!

Vernosť vo vzťahu je to najpodstatnejšie, no často najskúšanejšie. Každý deň desiatky nových príležitostí, nástrah, žmurknutí a možností na flirt.

22.02.2014 08:00
láska, vzťah, problém, nevera Foto:
Ak stratí záujem o vaše prejavy uznania a náklonnosti, môže v tom byť iná žena.
debata

Hoci nemožno dať ruku do ohňa ani za ženy, faktom je, že viac sklonov k nevere majú chlapi. Pritom keď im začne obdobie „tokania“, robia chyby, vďaka ktorým ľahko zistíte, či je iba váš, alebo sa s ním už delíte…

Zabúda

Bez toho, aby sme dehonestovali mozgovú kapacitu mužov je dokázané, že muži, ktorí si nájdu milenky, začínajú intenzívnejšie zabúdať. Ak je ten váš pomotaný odkedy ho poznáte, samozrejme, že to nemusí nič znamenať. Ak si však všetko pamätal a zrazu zabúda na veci, na ktorých ste sa dohodli, môže to naznačovať inú ženu v jeho živote. Plní jej priania, myslí na jej potreby a dokonca aj na maskovanie nevery. To zamestnáva mužskú mozgovú kapacitu a operatívnosť jeho výkonu prirodzene klesá.

Nepotrebuje vašu lásku

Doteraz vždy stál o to, aby ste mu dávali najavo ako sa vám páči. Potrpel si, aby ste ho chválili a zrazu nič? Mnoho žien si myslím, že narcistické správanie značí milenku a pritom opak je pravdou. Ak stratí záujem o vaše prejavy uznania a náklonnosti, môže v tom byť iná, ktorá mu dáva poznať, že je hrdina. Mimochodom po sexe je práve nedostatok obdivu dôvodom, prečo muži hodia vernosť za hlavu.

Postavenie alfa samca

Nová žena v živote muža má mnoho efektov. Paradoxne si nebude svoju zákonitú menej všímať. Naopak, začnete mať pocit, že doma máte alfa samca, o ktorého priazeň sa ale musíte uchádzať. On je ten, čo je hrdinom a vy tou, od ktorej očakáva, že sa budete okolo neho ovíjať. Ak ste boli ako seberovní partneri a zrazu miláčik akoby bol filmovou hviezdou a vy fanynkou, značí to prelomenie vernosti. Práve preto, že čím viac žien sa v živote muža krúti, o to viac mu rastie jeho ego. A pochopiteľne aj pocit, že nie ste jediná na svete, tak sa musíte snažiť.

Cesty a výmysly

Pochopiteľne, že iná žena si vyžaduje pozornosť a čas. Preto ak sa partner náhle zmenil a z domaseda je muž, ktorý stále odbieha, vymýšľa si cesty mimo domu, vernosť je ohrozená. Ak s ním ísť nemôžete, je veľmi pravdepodobné, že trávi svoj život aj v inom náručí. Pretože žiadny záletník nedokáže partnerku podvádzať bez toho, aby sa na dlhé hodiny do týždňa nemusel stratiť z jej dohľadu. Navyše často si svoje výhovorky pletie a zamieňa. No a to je aj dôvod, pre ktorý je dobré zbystriť pozornosť a strážiť si územie vlastnej lásky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #nevera #milenka #vernosť

+ Nevymýšľajte zbytočné aktivity, potrebujete sa upokojiť, vydržte.
Venujte pozornosť práci viac ako doteraz,...

+ Pravidelné cvičenie posilní telo i myseľ, prináša radosť.
Finančná gramotnosť je základom pre váš osobný rast....