Päť vecí, ktorými chlapovi určite poleziete na nervy

Ženy majú občas pocit, že ak niekoho milujú, mal by tento partner s nimi zdieľať naozaj všetko. Sú však aj momenty, ktoré chlapom poriadne lezú na nervy. Ba dokonca ich môžu odohnať. Na čo si dať pozor?

19.02.2014 17:08
vzťah - hádka - konflikt Foto:
Potrpíte si na zbytočné detaily, riešite vaše problémy s cudzími? Svojho partnera tým určite nepotešíte.
debata

1. Príliš rozoberáte budúcnosť

Toto nemá žiaden priemerný muž rád. Muži si radi vychutnávajú momentálnu chvíľu a hoci aj oni sú ambiciózni a plánujúci, zväčša si to šetria pre pracovnú sféru. Nepotrebujú počúvať pri romantickej večeri, keď začnete hovoriť, že veríte, že takto budete sedieť pri sviečkach aj o desať rokov, lebo vaša láska je taká úžasná a silná.

2. Potrpíte si na detaily

Ak ste pedantná a potrpíte si na tie najmenšie drobnosti tak, aby spĺňali vaše predstavy, čoskoro môže dôjsť k poriadnemu konfliktu. Naaranžovaný vankúšik posunul o desať centimetrov ďalej a vy už zúrite? Položil si na stôl pohár a nedal si podložku a vy ste sa pre to pohádali? Dajte pozor, aby vám neušiel.

3. Správate sa k nim ako k deťom

Toto ženy zvyknú robiť najmä v domácnosti, ktorú považujú za svoje výlučné teritórium. Ak ho budete poúčať v kuchyni, keď vám pomáha s krájaním zeleniny, alebo mu urobíte prednášku, ako správne povysávať, keď sa zvŕta v predsieni s vysávačom, určite ho poriadne „dožeriete“.

4. Zosmiešňovanie na verejnosti

Jedna vec je vedieť si zo seba urobiť žarty, druhá, ak partnera zosmiešňujete. Niektoré ženy dokážu svojich mužov potopiť v spoločnosti „akože vtipnými“ historkami z čias randenia či svadby. Vyhnite sa tomu.

5. Neriešte jeho problémy s celou rodinou

Pre ženy je prirodzené, že problémy riešia s kamarátkami, možno sestrou, mamou. Ak sa to však týka partnera a potom sa nejaká konkrétna „dobrá duša“ prekecne, jeho dôvera voči vám sa môže poriadne naštrbiť. Ak teda rozoberáte vaše partnerské problémy s treťou osobou, dajte si záležať na tom, aby slovo diskrétnosť bolo jej druhým menom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problémy #vzťah #ako nahneváte chlapa

+ Naslúchajte svojmu telu, vie, čo je pre vás najlepšie.
Zabudnite na peniaze, momentálne by ste mali mať iné...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...