Keď muž miluje, takto sa prejavuje...

Ľúbiš ma? Jedna z najfrekventovanejších otázok vo vzťahu dvoch ľudí. Ako odpoveď možno aplikovať stovky slovných vyznaní. Žiadne však nebude také sladké, ako keď prídete na to, že muž miluje predovšetkým ticho, úprimne a naozaj.

18.02.2014 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Niekedy to môže byť otravné, niekedy príjemné, ale milujúci muži sa radi milujú.
debata

Sú gestá, ktoré o láske povedia viac ako slová, pretože tie predsa často klamú…

Starostlivosť

Keď ste navoňaní, so sviežim dychom, sex funguje na jednotku, vtedy je ťažké identifikovať muža, ktorý lásku hrá výmenou za vaše nohavičky od milujúceho partnera. Pravidlo, že v núdzi poznáš priateľa si môžete pretransformovať na tvrdenie, že v núdzi spoznáš milujúceho partnera. Je pripravený vzdať sa pohodlia, keď vám nie je dobre, pripraviť vám jedlo, vyjsť v ústrety a vtisnúť na pery bozk, aj keď nemáte umyté zuby. Miluje vás a pýtať sa ho ani nemusíte.

Každodennosť

Každý deň zas a znova. Zohratosť či rutina? Niekedy sa priam nedajú oddeliť. Žiadny muž nevydrží na vlne drobných prekvapení, nežností, milých vyznaní, ako keď ste boli zamilovaní. Lenže milujúceho muža identifikujete aj po rokoch. Má pre vás úsmev, prichystané objatie a len tak z ničoho nič príde a je jednoducho rád vo vašej prítomnosti. Preto sú tak často radi, ak s nimi pozeráte televíziu, aj keď si iba čítate a nesledujete. Oni jednoducho vtedy cítia aj dávajú lásku, ktorá pramení z radosti zo vzájomnosti.

Vedia vás vypočuť

Ženské problémy a starosti máloktorý muž počúva s takým oduševnením ako kamarátka pri káve. A predsa. Tu sa delí zrno od pliev. Skutočne milujúci muži nedávajú rady, nepotrebujú vás zorientovať, akoby ste sami nevedeli, kde je sever. Vedia však vypočuť a v správnej chvíli pridať objatie. Vtedy môžete vedieť, že láska z jeho strany je úprimná aj tolerantná.

Túžba po milovaní

Niekedy to môže byť otravné, niekedy príjemné, ale milujúci muži sa radi milujú. Keď hovoríme o milovaní, tak nemyslím desaťminútový sex, počas ktorého sa dá myslieť aj na kolegyňu či inú erotickú myšlienku. Vychutnáva si rád vaše telo, vaše stony a doslova hlce nehu a zároveň ju dáva. Mužská láska je silne spojená aj so sexualitou a preto ak miluje, tak vás (po)miluje…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #starostlivosť #túžba

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...