Chcete ho, ale on má iný zámer

Nepripúšťate si, že už nepôsobíte ako pár, no on zjavne zmenil tempo a má v pláne iný smer.

16.02.2014 14:00
láska, vzťah, problém Foto:
Ak muž zatiahol ručnú brzdu, obzerá sa po niečom inom a už s vami neráta.
debata

Cítite, že to nie je ono, nechcete však koniec. Rozmýšľate, čím to zachrániť, ani vám nenapadne nechať to tak…

Chcete si ho pripútať, ale odrádzate ho

Možno aj viete, že menej je niekedy viac, že by ste mali rešpektovať jeho rozhodnutie a nesiliť vzťah do niečoho, čo nie je prirodzené obom. Ale nedarí sa vám, zamilovanosť je silnejšia než vy. Predstava, že ostanete bez neho, vás stresuje a tak na to radšej ani nemyslíte. Ale ak zatiahol ručnú brzdu, obzerá sa po niečom inom a už neráta s vami, snahou o zlepenie vzťahu to iba zhoršíte.

Vytratilo sa, čo bolo vzácne

Prejedol sa vašou láskou, alebo chce iba spoznať niečo nové, no možno túži byť sám a slobodnejší, skrátka už nemá v úmysle budovať s vami niečo spoločné – všetko je možné. Nemusí ísť o nič osobné, ale aby ste sa mu naozaj nesprotivili, nepodnikajte žiadne zúfalé činy. Čo bolo kedysi vzácne a dnes vám zovšednelo, to už ťažko oživíte. Najmä, ak jeho srdce už nie je pri vás také rozvášnené, ak netúži po vašej spoločnosti, nemá chuť s vami stráviť zvyšok života.

Asi to nebolo to pravé

Aj keď sa vám to zdalo ako niečo mimoriadne prirodzené, vzťah ste vnímali „navždy“ a teraz ničomu nerozumiete, bude pre vás najlepšie nechať veci tak. Neponižujte sa, nezúfajte, čas to vylieči a vy neskôr všetko pochopíte. Možno skúsenosti z tohto vzťahu dobre zúročíte v úplne inom, ktorý už bude pre vás tým pravým.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #vášeň

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...