Prečo muži milujú orál a čo ženy nevedia?

Orálnym sexom už nebúrame žiadne tabu vo vzťahu. Je tak prirodzenou súčasťou lásky dvoch ľudí ako samotné milovanie.

15.02.2014 17:00
debata

Muži ho majú radi a ženy často nevedia. To sa dá zmeniť ako všetko vo vzťahu dvoch ľudí. Chcením.

Atraktívny lebo…

Muži na orálny sex pozerajú inak ako muži. Pre ženské pohlavie je orálna stimulácia spojená predovšetkým so slasťou, ktorú im poskytuje partnerov jazyk. Je to intímna a nežná stimulácia, ktorá ženskému lonu lahodí. Pre muža je orálny sex príjemný nielen z hľadiska stimulácie nervových zakončení, aj z hľadiska istého rozloženia pozícií v posteli. Pre muža je vrchol blaha, keď si jeho partnerka s vášňou vychutnáva mužskú pýchu. Istým spôsobom tým vyjadruje nielen podriadenosť, ale aj túžbu vychutnať si ich samých. Muža omnoho viac vzruší to, ako k nemu pristupujete, než to, čo skutočne dokážete ústami a to si mnoho žien trochu zamieňa.

Láska a neha

Ak nemáte pozitívny vzťah k mužskému údu, ani sa o orál nepokúšajte, kým si túto časť mužského tela neobľúbite. Iba vtedy dostanete ocenenie zo znalosti dobrého orálneho sexu. Postoj ženy k mužovi zohráva tú najdôležitejšiu úlohu v sexualite. Zlé milenky nie sú tie, čo by nevedeli roztiahnuť nohy, ale tie, čo nevedia sexu spraviť dostatočne vyzývavú reklamu. K orálnemu sexu podľa chlapa musí žena pristupovať naozaj kladne, inak je všetko snaženie zbytočné.

Technika sa dá vylepšovať takmer vždy

Aj milovanie sa dá celý život prevádzkovať tak, že si ľahnete a počkáte na orgazmus. Podobne aj orálny sex môže znamenať, že robíte obvyklé pohyby pomocou úst a ruky. Lenže pokojne experimentujte. Máte pery, viete vytvoriť podtlak. Muži zbožňujú jemnú prácu jazyka na žaludi a nevedia sa nabažiť pocitu, ak im masírujete aj semenníky. Aj jemné pritlačenie zúbkov vie potešiť. V každom prípade sa treba riadiť vzdychmi, ktoré vychádzajú z hrdla partnera. Experimenty sú čerešničkou na torte, ktorá chutí, až keď sú základy, čo pre partnera v skutočnosti znamená orálny sex, dokonale pochopené.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Intimita #orálny sex #čo sa páči mužom #neznalosť

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...