Stávate sa šialenou ex-partnerkou?

Po rozchode sa vám stále nedarí dostať ho z hlavy?

09.02.2014 14:00
shutterstock 125426744 Foto:
Ste posadnutá svojím ex?
debata (1)

S rozchodom sa neviete zmieriť a namiesto zotavovania sa zo vzťahu sa z vás stáva šialená až posadnutá ex-priateľka? Aj vy sa po rozchode uchyľujete k nasledovným praktikám?

Myslíte naňho neustále? Ani na minútu si nedáte pokoj, v hlave máte ráno, na obed aj večer iba jeho. Čo asi robí, s kým trávi čas, ako sa cíti… ? Tisíce otázok stále dookola. A pri myšlienkach naňho máte stiahnutý žalúdok, oblieva vás studený pot a celkovo je vám nevoľno. Nervozita, ktorá ovláda váš život, je neznesiteľná, ale nedokážete si nijako pomôcť.

Neprejde deň, aby ste si nepozreli jeho profil na Facebooku? Nedokázali ste si ho vymazať z priateľov, lebo by ste nemali prehľad o jeho živote. A ten vy mať chcete. Po večeroch sa doslova týrate za počítačom a sledujete jeho aktuálne fotografie, komentáre a vlastne všetko, čo sa dá zistiť. A najhoršie sa, samozrejme, cítite v okamihu, keď po jeho boku vidíte neznámu ženu.

Jeho priateľov sa naňho stále pýtate. A to pri každej možnej príležitosti. Ste otravná, vaše otázky ich obťažujú a majú vás po krk. Oni sú totiž hlavne jeho priatelia a keďže vy už do jeho života nepatríte, v partii vás nepotrebujú. Vy sa však tlačíte medzi nich silou-mocou, len aby ste sa dostali k svojmu ex alebo aspoň k informáciám o ňom.

Sliedite po ňom na jeho obľúbených miestach. Po práci sa vyberiete, hoci sama, na kávu do kaviarne v blízkosti jeho práce. Cez víkend zamierite do posilňovne, kam ste občas chodievali spolu, hoci je to od vášho domu poriadne od ruky. Potulujete sa po tým miestach, kde by ste ho mohli zazrieť či stretnúť. A keď sa tak stane, okamžite sa naňho vyrútite a vnútite sa mu do pozornosti.

Spriadate šialené plány na návrat. V hlave máte niekoľko dokonalých scenárov, ako by ste mohli zariadiť, aby sa k vám vrátil. Chcete ho dostať stoj čo stoj, až posadnuto bojujete o jeho lásku. Ste v neustálom kŕči, stále na niečo čakáte, dúfate, umárate sa. Budúcnosť je ešte pre vás bez neho nepredstaviteľná, veľmi sa jej bojíte.

Ak sa náhodou dozviete, že už má inú a po vás rozhodne netúži, zrútite sa. Nedokážete to pochopiť, neviete sa s tým zmieriť. A opäť sa vo vašej hlave zrodí šialený plán. Chcete jeho nový vzťah zničiť, nenávidíte jeho partnerku, chcete jej ublížiť. Ste plná nenávisti voči osobe, ktorú ani nepoznáte, zožierate sa tým noc čo noc. Predstavujete si ich spolu a tečú vám pri tom slzy, stúpa vaša zlosť.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #žiarlivosť #ex-partner

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...