Randí s vami, ale v hlave má svoju ex?

Zrejme ste len náhradníčkou za ženu, s ktorou žil niekoľko rokov. Ako to zistíte?

03.02.2014 15:00
sex, láska, rande Foto:
Myslí na inú? Ako to zistíte?
debata

Je v živom kontakte s jeho ex? Ak sa na ňu opýtate, on vám odpovie: „ostali sme priateľmi“. Ale práve to sa vám zdá byť nebezpečné. A právom. City sa totiž nevytratia ako mávnutím čarovným prútikom a takisto nestačí povedať „rozchádzame sa“. Aj preto je priateľstvo medzi dvoma ľuďmi, ktorí tvorili niekoľkoročný pár, možné po niekoľkých dlhých mesiacoch, možno rokoch. Ale živiť neustále kontakt s bývalou a pritom randiť s novou ženou a rozprávať jej o láske nie je z jeho stany celkom fér. Ak ste natrafili na takéhoto muža, nemali ste šťastie. Ste v jeho živote len tá druhá, na prvom mieste je totiž ešte stále jeho ex. A je len na vás, či sa s takýmto postom uspokojíte.

Ďalším neblahým znamením, že z bývalej partnerky nie je celkom „vyliečený“ je fakt, že ju spomína. A vôbec nie zriedka. Má ju v podmevomí uloženú tak hlboko, že skoncovať s nejakými pozostatkami citov k nej sa nedá. Spomína ju možno mimovoľne, určite vám nechce týmto spôsob ubližovať, ale vás sa to predsa len doktkne. A niet sa čomu čudovať. Prečo máte počúvať dookola o nejakej žene, ktorú síce vôbec nepoznáte, ale poriadne vám pije nervy? A musíte úprimne skonštatovať, že na vášho parnera má stále značný vplyv. Väčší než vy, bohužiaľ.

Skočil do vzťahu s vami okamžite po rozchode s bývalou partnerkou? Hoci sa na vás pozerá zamilovanými očami a nešetrí ani vyznaniami lásky, vám sa zdá, že celkom úprimne to nemyslí. Chce všetko, je veľmi ""hrŕ" a na vaše prosby, aby ste spomalili, nereaguje. On sa zrejme pokúša vybiť „klin klinom“, veľmi sa snaží, aby sa do vás zamiloval a tak zabudol na práve skončený vzťah. Ale srdcu sa nedá rozkázať a na jeho zlomené srdce doplatíte časom aj vy. Každý potrebuje po skončení vzťahu čas na „citovú regeneráciu“ a tento čas sa nedá oklamať novým vzťahom. Po čase prestane klapať.

Na sex sa sťažovať rozhodne nemôžete. Váš vzťah je vášnivý a cieľ vašich stretnutí jasný – jeho alebo váš byt. Ocení, ak sa ho nič dôverné nepýtate, ak si iba užívate. Jasné, pri posteľných hrách vám nasľubuje hory-doly, ale budúcnosť vášho vzťahu je ľahko čitateľná. Keď o pár týždňov vyprchá vášeň, on vám dá zbohom. Napriek slovám vás úprimne nemiluje, pretože jeho srdce je ešte stále obsadené inou ženou. Stretnuia s vami práve nevyhľadáva, romantika pokrivkáva a iniciátorkou vášho programu musíte byť vy.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #expartnerka

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...