Nájdite si čas pre toho, koho milujete

Kým nemáme záväzky, venujeme milovanej bytosti toľko času, koľko sa len dá.

02.02.2014 14:00
láska, vzťah, rande Foto:
Vychutnávajte si vzácne spoločné chvíle ako za mlada.
debata

Ale toto sladké obdobie netrvá večne – s pribúdaním povinností v práci i súkromí sa čas na relax a milovaného partnera scvrkáva. Na úkor vzťahu!

Ubúda síl, motivácie, chuti?

Milujete ho, ale míňate sa, vídate partnera iba pár minút počas dňa, vždy sú to len „povinné jazdy“, vytratila sa romantika, nie je čas jeden pre druhého? Urobte s tým niečo, nik tu nie je večne! Prehodnoťte priority, dajte milovanú osobu občas na prvé miesto aj v zrelom či pokročilom veku, odsuňte nabok iné povinnosti, vychutnajte si vzácne chvíle tak ako za mladi.

Cit a vášeň môžu kvitnúť aj „na staré kolená“

Láska a sexuálny apetít nepatria iba mladým, človek je toho všetkého schopný po celý život a potrebuje tieto podnety, aby veci zvládal ľahšie. A niekedy nie je jednoduché nájsť toho správneho na príjemný zážitok, na dlhšie partnerské obdobie. Ak máte to šťastie, že je po vašom boku niekto, s kým si rozumiete a priťahuje vás, nezabúdajte na prejavy lásky, priazne a náklonnosti.

Búrajte stereotypy spoločnými silami

Život by nemal byť byť iba o práci a povinnostiach, ale aj o oddychu, zábave, relaxe. Doprajte sebe i partnerovi romantické chvíle, zmenu, dobrodružstvo, oživenie vášne. Oceníte to obaja, stmelí to vzťah, všetko okolo vás bude krajšie. Sondujte, čo by potešilo vašu polovičku, hovorte si o svojich túžbach a vymýšľajte spolu program, ktorý by vám vyhovoval, posunul váš vzťah o krôčik ďalej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #cit #vášeň #pozornosť

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...